• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara...

O kadar inanmistim ki...ayrilirken bile "bir daha yapamam" demisti.cok mutluyduk.ona inanmak zaman almisti.ama basarmisti.inandirmisti kendisine beni.bazen ondan vazgecmek istedigim zamanlar olmuştu. ."bunu ona yapamam "derdim.hep kendime kizardim.bazen bu kadar sevgiyi hak etmedigimi bile dusunurdum.ama esya icin para için annesiyle birlikte cekip gittiler.ve annesinin tanistirdigi kizla birlikte simdi.
Hani sair der ya..
AYRILIGIN BILE HAZZI VAR.
Bu ayrilik bana cektirdi.ondan ayrildigim icin degil..yanildigim icin uzuluyorum.ayrilik normal..hayatina birini almasi da normal..ama boyle ayrilmak ve hic bir sey olmamis gibi devam etmek..

6 ay önce nişanlımdan ayrıldım,sevdiğimden düzeltmek ve nişanı bozmamak için elimden geleni sonuna dek yaptım ama karşı taraftan hiçbir fedakarlık görmeyince nişanı attım ben de.Sonra arkamdan ağlayan,ben yüzüğümü saklamak istiyorum ben seni unutumam,senden sonra asla kimseyle evlenmem kimseyi sevemem diyen adam şuan yeni sevgilisiyle resimlerini koyuyor sosyal medyaya.Yani erkekler için bu kadar basit.Bu arada benimle ilgilenen kişileri ben daha hala kendimi toparlayamadığımdan ve hatalı hareket etmek istemediğimden hep nazikçe geri çevirdim.Ben de hep derdim azcık olsun üzülüyor mu acaba diye,ama gördüğün gibi üzülen taraf hep biz,yalancı olan erkek tarafı oluyor.O yüzden çok da şey etmemek lazım :KK66:

Back