• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazıklar olsun dost dediklerimize !

landly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
105
0
46
Ankara
Herkeze merhaba.
Yaşadığım şeyi paylaşmak istiyorm.Kimilerine ders olur belki.Kimilerinizde fikirlerinizi söyler.
2.5 senelik arkadaşlarım vardır.Daha doğrusu dost.4 tane.Öyle yada böyle yaşadıklarımı anlatsam roman olur.Ama kısa kesiyim.Onların grup arasndaki iktidar kavgalarına aramızdan sesi çıkana yalakalık yapma çabalarını anlatsam uzar gider.Ama en son yaşadığım şeyi paylaşmak istedim.Üniversitelr hakkında konuşuyodk.O bi konu hakknda bişey söylede ben başka bişey.Ordan kavga kıyamet koptu.Düşünün yani sadece bi tartışma.Sonra bana basit insanlarla kouşturmayın diye diğer arkadaşlarıma söyleyip bana laf çarpıttı.O 4 arkadaşımdan biride ona bu konu hakknda hiçbi bilgisi yokken destek çıktı.Tabi ben ikisinede küstüm.Diğer 2side onların tarafta oldu.Yani küs değiller ama eskisi gibide değiller.Yazıklar olsn geçen o 2.5 seneme diyorm.
O kadar anneleri ameliyat oldu rahatsızlık geçirdi hepsinin yanında oldm.Ama bnm ailemden biri sağlık sorunu geçirdi.Hiçbirisi bırakın bi ziyarete gelmeyi bi geçmiş olsn dahi demediler.Şua hepsiyle küsüm istesem barışırız. Ama ben istemiyorm.Gerçek yüzlerini şimdi gördüm.Hepsi hak ettiği yere gelirler inş.
Ayrıca daha başka bissürü şeylerini gördüm ama burda uzatmak istemiyorm.Bu tek olay değil yani.
Sizde fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum.Doğru bişeymi yaptım sizce .?

:13: Benim de arkadaştan yana şansım yok hiç arkadaşım yok olanlardan da yediyım kazıkları hiç bahsetmiyorum şimdi yanlızım kimseyle konuşmuyorum ama bir tane arkadaşım olsun isterdim doğrusu

bu dertlerden bende muzdaribim bende çok arkadaşşlarımdan dostalrımdan kazık yedim bende hep bende bi sorun var sanırdım :(((:50::50::50::50:

artık zaman böyle malesef insanın tek dayanağı yine kendisi ve ailesi ......odstluktan yana şansım yoktur ki ben kardeş gibi severim dost demek bile uzak gelirdi....29 yaşındayım artık herkesle mesafe koymayı öğrendim kimseye sırrımı, özelimi açmamayı bir gün beni en zayıf yerimden yakalayıp vurmalarına bir daha izin vermemeyi ! keşke bunu daha genç yaşta öğrenseydim ama illa insan kendi yaşayıp acısını hissetmelidir ya örneklerden ders almaz inatla o misal oldu benimkide ......neyse herkes olduğu yerde sağolsun bana uzak Allaha yakın olsun :71:

Hepiniz haklısınız.
Ama inanın insanın böyle arkadaşları olcağına hiç olmasın daha iyi.Biraz erken bi tecrübe oldu bnm için ama olsn.En iyi aile.Başka kimseden hayır olmuyr maalesef

en hep arkdşlarımdan kazık yemişimdir çok çabuk arkdş edinirim tek çocuğum bide kardeş gibi davranırım hemen bellerim herşeyinde bulunurum ama 3 te birini göremem arkdşlarımdan sonra kırılırım ama kendi içimde yaşarım bu yüzden artık öğrendim insanlarla arama mesafe koymayı arkadaşsa arkadaş okadar daha ötesi yok... annem teyzelerm kuzenlerim en iyi arkadaşlarımm diğerlerine pekte gerek yok bence :)

2.5sene ne kii! beni 17senelik arkadaşım, dostum sattı. hem de ne ugruna. kendisine saygısı, sevgisi kalmamış, ne idüğü belirsiz bir ilişki yaşadıgı adam için.daha dogrusu çocugun pisliğini yüzüne vurunca kaldıramadı ikisi de. hoş sonra adam bunu dehleyince pişman oldu özür diledi ama nafile :19: alışın bunlara. biz birbirimizin en yakını olabiliyorken birden en uzağı da olabiliyoruz. insanın en iyi dostu, en yakını sadece ailesidir. o yüzden bu arkadaşlıklar dostluklar falan boş işler.

en hep arkdşlarımdan kazık yemişimdir çok çabuk arkdş edinirim tek çocuğum bide kardeş gibi davranırım hemen bellerim herşeyinde bulunurum ama 3 te birini göremem arkdşlarımdan sonra kırılırım ama kendi içimde yaşarım bu yüzden artık öğrendim insanlarla arama mesafe koymayı arkadaşsa arkadaş okadar daha ötesi yok... annem teyzelerm kuzenlerim en iyi arkadaşlarımm diğerlerine pekte gerek yok bence :)
Kesinlikle haklısın.Bundan snra aynen bende öyleyim.Aileden başka arkadaş yok :)
Hem aslan gibi kuzenim var daha ne olsn

2.5sene ne kii! beni 17senelik arkadaşım, dostum sattı. hem de ne ugruna. kendisine saygısı, sevgisi kalmamış, ne idüğü belirsiz bir ilişki yaşadıgı adam için.daha dogrusu çocugun pisliğini yüzüne vurunca kaldıramadı ikisi de. hoş sonra adam bunu dehleyince pişman oldu özür diledi ama nafile :19: alışın bunlara. biz birbirimizin en yakını olabiliyorken birden en uzağı da olabiliyoruz. insanın en iyi dostu, en yakını sadece ailesidir. o yüzden bu arkadaşlıklar dostluklar falan boş işler.

Öyle ama insan hazmedemiyo işte.Herkezi kendimiz gibi sanıyorz.Zaman her ne kadar önemli olsada yaşadıkların bazen 20 yıla bedel oluyo.Yediğin içtiğin ayrı gitmio vs.Yaşıcağımız varmş yaşadk yani.Dediği gibi arkadaş ayağı boş iş.

Evet beni dinleyen bir annecim halalarım ve kafa dengim biricik kuzenim var geride gerekmez

bende kazık yiyenlerdenim. dostum dediğim kişi sevgilisini bana tercih etti. Sevgilisi benle görüşmesini istemiyordu ya o ya ben demiş arkadaşımda sağ olsun onu seçti. Şimdiyse ayrıldılar ama o dostunu kaybettiğiyle kaldı. hiç üzülmedim ayrıldıklarına. ders olmuştur dostlarını satmamak.

Son düzenleme:
:66:
artık zaman böyle malesef insanın tek dayanağı yine kendisi ve ailesi ......odstluktan yana şansım yoktur ki ben kardeş gibi severim dost demek bile uzak gelirdi....29 yaşındayım artık herkesle mesafe koymayı öğrendim kimseye sırrımı, özelimi açmamayı bir gün beni en zayıf yerimden yakalayıp vurmalarına bir daha izin vermemeyi ! keşke bunu daha genç yaşta öğrenseydim ama illa insan kendi yaşayıp acısını hissetmelidir ya örneklerden ders almaz inatla o misal oldu benimkide ......neyse herkes olduğu yerde sağolsun bana uzak Allaha yakın olsun :71:

harfiyennn katılıyorum arkadaşımaaa bendeeee aynı durumdayımmm akılll başaaa hep sonradan geliyorrrrr

Ya tmm güvenmeyelim fln ama insanda tahmin edemiyr.Sonuçta o kdr fedakarlık yapmışsın gördüğün muammeleye bak.İnsan hazmedemiyo.Allahlarından bulsunlar

Senin yaşadıkların neki biz 4 kişi bir grupduk ve aralarında dersi en iyi olan bendim yazılı ve ödev zamanı benden iyisi yok ama onun haricindde arkamdan konuşmalar konuştuğum kişileri kıskanmalar daha neler neler okullarımız ayrı fakat birisiyle aynı okuldayız olay değiştimi? hayır... hala arkamdan konuşmalara konuştuğum kişileri bana karşı kışkırtmalara son gaz devam..

Senin yaşadıkların neki biz 4 kişi bir grupduk ve aralarında dersi en iyi olan bendim yazılı ve ödev zamanı benden iyisi yok ama onun haricindde arkamdan konuşmalar konuştuğum kişileri kıskanmalar daha neler neler okullarımız ayrı fakat birisiyle aynı okuldayız olay değiştimi? hayır... hala arkamdan konuşmalara konuştuğum kişileri bana karşı kışkırtmalara son gaz devam..

Senin yaşattıkları bu iğrenç şeyin farklı durumlarınıda bana yaşattılar.Arkadamn konuşmadılar belki ama insan bumuydu değer verdiğim insan dio.Çok uzun hikayeler.Karaktersizlikleriyle kalsınlar.

Isine geldikleri gibi davranan tipler demekki..
Sen samimiyeti kesmekle iyi yapmissin ama
düsman göz önünde gerek
ne cok soguk davran nede cok samimi..
orta yolu bulmaya bak, yoksa arkandan edecek dedikodu arar ve bulurlar..:34:

Isine geldikleri gibi davranan tipler demekki..
Sen samimiyeti kesmekle iyi yapmissin ama
düsman göz önünde gerek
ne cok soguk davran nede cok samimi..
orta yolu bulmaya bak, yoksa arkandan edecek dedikodu arar ve bulurlar..:34:

Bütün ipleri kopardık.Ben artık düşman gözüyle bakıyorum saten hepsiyle ama orta yolu bulma gibi bi durum olamaz artık.Dedikoduyuda yapsınlar herkez onların ne olduklarını bilio.Şuan saatten sonra saten ne dedikleride pekte umrumda değil.

madem bu kadar ileriye gittiler, bicak gibi kesip atmandan dogrusu yok öyleyse canim
birak adalet yerini bulur er yada gec..:34:

çok şükür arkadaştan yana şansım var. arkadaşlarım çok iyi. beni alıp nerdeyse canlarına katacaklar. ben arkadaş olmam kimseyle onlar gelir hep benimle arkadaş olmaya. bi kere konuştuk mu da bi daha kopmayacak bi arkadaşlık olur aramızda. bu biraz da şans galiba. kızkardeşim de her arkadaşından darbe yer. sadece bir arkadaşımın kıskançlığını gördüm. nişanlandım diye resmen çatladı. gerçi kim nişanlansa kıskanıyordu. haklı mı bilmiyorum çünkü evlenmeyi en çok isteyen ama hala bekar olan tek kişi oydu. onun dışında benim için o ilkyardım gibi bişey. umarım en yakın zamanda evlenir.

Back
X