hepimizin basi sagolsun hepsi kucuk kucuk cocuklar coook aci biz olmayan evlatlarimiz icin bu kadar ugrasirken onlar buyuttukleri gozbebekleri fidan gibi delikanlilara nasil dayansin RABBIM cok buyuk aci ALLAHIM sen onlari bu yuce mevkiye nasip ettin anacaiklarini babaciklarinida sabir ver allahim huzur senden ferahlik senden care senden ancak sen dindirebilirsin koz gibi kalbi daglayan acilari drumu aradim nihayet acti bir bucuk saat sonra ara dedi coook heyecanliyim 3 denemem esime supriz yapacam ona tahlil gunumu yanlis soyledim o yaptirdigimi bilmiyo ALLAHIM NE OLUR BANADA NASIP ET DAHA HIC GEBE KALMADIM NE OLUR ALLAHIM HIC BILMIYORUM NASIL SEYDIR BANA DESTEK OLUN ARKADASLARIM STRESIMI PAYLASIN NE OLUR DUNDEN BERI BITTIM
yaziklar olsun bu yurt disina degerini bilmeyenlere duyrulur olup olup diriliyoruz elimiz kolumuz bagli burada gununde tahlil yaptiriyosun sabahtan taa aksama doktorna faxliyolar onunda haftasonu oldugu icin tefonu kapatmis ne kendi paranla istedigin yerde yaptirman mumkun degil oysa turkiyede olsa parayi verirsin yaptirisin coook sinirliyim niye boyle para verirken veriyoruz adam telefonunu kapatiyo ne zorluklarla esimden gizli tahlil yaptirmaya gitmistim sopriz yapacaktim olumluysa yarin bari acik olsa telefonu lanet olsun lanet olsun bu yurt disina ah canim turkiyem simdiye on defa yaptirmistim tahlilimi cildiracam ya agiyorum sinirden bide olumsuzsa bu kadar bekledikten sonra 3 denememyaa oooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?