yaziklar olsun

zulalcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
0
96
Belçika
yaziklar olsun bu yurt disina degerini bilmeyenlere duyrulur olup olup diriliyoruz elimiz kolumuz bagli burada gununde tahlil yaptiriyosun sabahtan taa aksama doktorna faxliyolar onunda haftasonu oldugu icin tefonu kapatmis ne kendi paranla istedigin yerde yaptirman mumkun degil oysa turkiyede olsa parayi verirsin yaptirisin coook sinirliyim niye boyle para verirken veriyoruz adam telefonunu kapatiyo ne zorluklarla esimden gizli tahlil yaptirmaya gitmistim sopriz yapacaktim olumluysa yarin bari acik olsa telefonu lanet olsun lanet olsun bu yurt disina ah canim turkiyem simdiye on defa yaptirmistim tahlilimi cildiracam ya agiyorum sinirden bide olumsuzsa bu kadar bekledikten sonra 3 denememyaa oooof

ay cok ilginc kendi sonucunu ogrenemiyormusun gitsen labratuvara, ben de yurtdisindayim ama bir nusha bana veriliyor bir nusha doktora fax cekiliyor heleki tup bebek dersen yazik iki saatte acil diye kanini yolluyorlar, bence labratuvara git direk cok sacma, yurt ici yurt disiyla ilgisi yok bunun, heleki hamilelikse konu doktordan once senin hakkin var.
canim Insallah pozitiftir, guzel haberler getir bize Insallah.

hepimizin basi sagolsun hepsi kucuk kucuk cocuklar coook aci biz olmayan evlatlarimiz icin bu kadar ugrasirken onlar buyuttukleri gozbebekleri fidan gibi delikanlilara nasil dayansin RABBIM cok buyuk aci ALLAHIM sen onlari bu yuce mevkiye nasip ettin anacaiklarini babaciklarinida sabir ver allahim huzur senden ferahlik senden care senden ancak sen dindirebilirsin koz gibi kalbi daglayan acilari drumu aradim nihayet acti bir bucuk saat sonra ara dedi coook heyecanliyim 3 denemem esime supriz yapacam ona tahlil gunumu yanlis soyledim o yaptirdigimi bilmiyo ALLAHIM NE OLUR BANADA NASIP ET DAHA HIC GEBE KALMADIM NE OLUR ALLAHIM HIC BILMIYORUM NASIL SEYDIR BANA DESTEK OLUN ARKADASLARIM STRESIMI PAYLASIN NE OLUR DUNDEN BERI BITTIM

hepimizin basi sagolsun hepsi kucuk kucuk cocuklar coook aci biz olmayan evlatlarimiz icin bu kadar ugrasirken onlar buyuttukleri gozbebekleri fidan gibi delikanlilara nasil dayansin RABBIM cok buyuk aci ALLAHIM sen onlari bu yuce mevkiye nasip ettin anacaiklarini babaciklarinida sabir ver allahim huzur senden ferahlik senden care senden ancak sen dindirebilirsin koz gibi kalbi daglayan acilari drumu aradim nihayet acti bir bucuk saat sonra ara dedi coook heyecanliyim 3 denemem esime supriz yapacam ona tahlil gunumu yanlis soyledim o yaptirdigimi bilmiyo ALLAHIM NE OLUR BANADA NASIP ET DAHA HIC GEBE KALMADIM NE OLUR ALLAHIM HIC BILMIYORUM NASIL SEYDIR BANA DESTEK OLUN ARKADASLARIM STRESIMI PAYLASIN NE OLUR DUNDEN BERI BITTIM

CANIM SENİ ÇOK İYİ anlıyorum. bende hiçgebe kalmadım.. bu yüzdende hiç bu duyguyu yaşayamayacak hissine kapılıyorum hep. 4. yılındayım evliliğimin ve hiç korunmadım bir kez bile gebelki görmedim. sebebpsiz infertiliteyim yani her şeyimiz normal eşimle. sen kaç yıldır istiyorsun kaç yıllık evlisin??
ben şimdi tüp bebek yaptırdım fakat salıya test günüm endişe etmeye başladım acaba yine olmadımı diye heyecanlıyım yani. dert ettikçede olmuyor biliyormusun bunu yani bir kadın ne kadar düşünürse o kadar kasılırmış rahmi kendini rahat bıraktığun an şartlanmadığın anda geliverir kendiliğinden inşallah. bol bol dua et. ve oluruna bırak. Allah büyük inşallah gönlünün muradını verir...

şehitler için içimiz kan ağlıyor elbette hain kalleşlerin cezanısın elbet Rabbim verecek yanlarına kalmaz kimsenin. anne babalarına gerçekten sabır sabır sabırlar versin Rabbim ne zordur evlat acısı bizki o kadar hasretini çekerken onlar kaç yılda büyütüp ortaya çıkarttıkları onca fedakarlık emek verdikleri sevgisini tattıkları yavrularını böyle beş para etmezler tarafından kaybetmenin acısıyla kavruldu ciğerleri. şehitlik şerbetini içtiler Yaradanım gani gani rahmet eylesin hepsine. bir tane de sakarya dan var. Allah herkesin evladını korusun...

yaziklar olsun bu yurt disina degerini bilmeyenlere duyrulur olup olup diriliyoruz elimiz kolumuz bagli burada gununde tahlil yaptiriyosun sabahtan taa aksama doktorna faxliyolar onunda haftasonu oldugu icin tefonu kapatmis ne kendi paranla istedigin yerde yaptirman mumkun degil oysa turkiyede olsa parayi verirsin yaptirisin coook sinirliyim niye boyle para verirken veriyoruz adam telefonunu kapatiyo ne zorluklarla esimden gizli tahlil yaptirmaya gitmistim sopriz yapacaktim olumluysa yarin bari acik olsa telefonu lanet olsun lanet olsun bu yurt disina ah canim turkiyem simdiye on defa yaptirmistim tahlilimi cildiracam ya agiyorum sinirden bide olumsuzsa bu kadar bekledikten sonra 3 denememyaa oooof

canim sen hangi ulke'de yasiyorsun, merak ettim. Anlattinsekildeyse cok sacma bir duzen. Bende yurtdisidnayim ucuncu denemem basladim, ilk denemem olcak burda ama umarims enin yasadigin tecrubeyi ben yasamam.

belcikada yasiyorum canim 8 aylik evliyim bizde korunmadik hnic esimde sperm azligi var bende prolaktin yuksekligi var cok sukur hamileymisim canim degerlerim cok guzelmis dr soyledi 8.gun 26 10.gun 64 3. gun embriyosu iki tane

Back
X