• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazim hakkinda ...

UYKUMUZIKITAP: Yemez yedirir, içmez içirir

BEn 15 yasindayim .. yazi yazmayi seviyorum fakat yazamadigimi dusunuyorum ablalarimin onerilerini tavsiyelerini dusuncelerini almak istiyorum - teskkurler :))

Hep ayrıdır onlar. Küçücük bebekler sadece annelerini tanırlar, küçük bir çocuğa sorsanız en sevdiğin kişi kim diye, büyük olasılıkla ''Annem'' olacaktır. Burada 'cevap annem olacaktır demeliydin.
Bİliriz ki geceleri üstümüzü, gündüzleri ise hatalarımızın üstünü kapatacak tek kişi annemizdir. Bu cümle sana aitse güzel...

Canım 15 yaş için gayet iyi bence daha çok kitap okumalısın ama. Rahatsız eden bir dilin yok fakat bazı yerlerde 'anne' sözcüğü çok fazla yer almış bu okuyucuyu yorabilir, akıcılığı bozabilir.

Kavga ettikten sonra sen ne kadar üzülürsen o da senin üzüntünün milyonlarca katı üzülür.
Bu cümlede 'Kavga ettikten sonra sen ne kadar üzülürsen o da senden milyonlarca kat fazla üzülür demek daha doğru olur akıcılık açısından.Konularını seçerken farklı pencereden bakmaya çalış. Bu daha ilgi uyandırır okuyucuda. Sonunu soru ile bitirmen güzel, okuyucuyu düşünmeye sevk etmişssin
:46: senin yaşındaki gençler daha derdini anlatamıyor başarılarının devamını dilerim.:29:

Back