Yazima bakan cok ama cvp yazan sadece 1 yada 2 kisi bende bana yardimci olan olur diye :((((

Estetisyen1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
117
38
48
44
Benim.sat 11 ocak ben 10 12 ve 14 16 gunlerde birlikde oldum fakat 11 gun pozifi gördüm 10 da ve 12 gunde birlikkde oldum fakat 12 gun oglen yaptim tekrar tesdi yine pozitif cikti aksma yaotim ayni gun negatif gibiydi siliklesmeye baslamsidi bu gun saat 12de yine yaptim.t cizgisi koyu c cizgisi ona yakin koyulukda iyice kafam karisdi ve yumurtlama gunlerinde tek iliskimi olcak 2 iliskimi olcak benim.hep tek oldu ama gun asiri lytfen acil cvp bekliyorum

Eklentiler

• 1485250258717.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 101
Koyu değil ki. Her zaman t çizgisi silikte olsa çıkıyor

Bacım sık ilişki o kadar iyi değil bildiğim kadarıyla bu seferde eşinin sperm kalitesi düşüyor çünkü oluruna bırak gevşet biraz kendini Rabbim hayırlısıyla nasip eder tez zamanda inşallah...

Ya benim yumurtlamam erken oluyo galiba ben dktora gittim.hic bir sepep yok dedi hersey cok iyi dedi ben bu bebisi cok istiyorum.hayirli iseama nette arastirdim.yumurtlama erken olmasi sorunmus normalde 14. Gunde yumurtlama gerekirken ben 11 . Gunde yumurtladim alalhimm bana ve benim.gibi olan herkese yardim etsin amin (

Ve ayrica 11 gunumde iki cizgide koyuydu cok ayakda dolasinca belim.ve kasiklarim.agriyor daha reglime 16 gun var ve cizgi olmammasi lazim.ama benim.cizginin teki hala silik cikiyor kafam allak bulallak yaa off

Sana dünde açtığın benzer konudaki aynı sorulara cvp vermiştim fakat demekki söylediklerimi dikkate almamışsın. Uğraşıp yazdığıma yazık gerçekten. Bu kafada gidersen bi yardmcı olan bidaha olmaz zaten. Benzer konuları tekrar açanların konuları kitleniyor sanırım. İlgili kişileri etiketlemek en iyisi Mune
belki bu sana ders olur. Benim gibileride haybeye yormamış olursun.

bir gun arayla yap iliskiyi annem sen o t cizgisi c den bile bazen koyu olmaso gerekiyo ki pozitif olsun o silik cizgi hep cikiyo cunku o lh hormonunu zaten her kadin saligiliyo yumurtlama doneminde sadece tavan yapiyo ve o t cizgisi kızariyo

Senin de hu agresifligini anlamiyorum.cvp alamadigim.icin yani dememki snein vvp beni tatmin etmemiski bundan dolayi baska insanlara sornak gereksinimde bukunmuusm ayrica baliisi ben cocuk gelisimi megzunumyum herseyi senden daha iyi biliyorum.ama iste bu yuzden cvp beni tatmin etmedi bilemm anladinmi sen feeisshh

Senin de hu agresifligini anlamiyorum.cvp alamadigim.icin yani dememki snein vvp beni tatmin etmemiski bundan dolayi baska insanlara sornak gereksinimdebukunmuusm ayrica baliisi ben cocuk gelisimi megzunumyum herseyi senden daha iyi biliyorum.ama iste bu yuzden cvp beni tatmin etmedi bilemmanladinmi sen feeisshh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…