- 28 Kasım 2016
- 117
- 38
- 48
- 44
- Konu Sahibi Estetisyen1981
-
Koyu değil ki. Her zaman t çizgisi silikte olsa çıkıyorBenim.sat 11 ocak ben 10 12 ve 14 16 gunlerde birlikde oldum fakat 11 gun pozifi gördüm 10 da ve 12 gunde birlikkde oldum fakat 12 gun oglen yaptim tekrar tesdi yine pozitif cikti aksma yaotim ayni gun negatif gibiydi siliklesmeye baslamsidi bu gun saat 12de yine yaptim.t cizgisi koyu c cizgisi ona yakin koyulukda iyice kafam karisdi ve yumurtlama gunlerinde tek iliskimi olcak 2 iliskimi olcak benim.hep tek oldu ama gun asiri lytfen acil cvp bekliyorum
Yalnis yazmisim.ya c cizgisi silik t cizgisi koyu uf iyice kafam karisdiKoyu değil ki. Her zaman t çizgisi silikte olsa çıkıyor
bir gun arayla yap iliskiyi annem sen o t cizgisi c den bile bazen koyu olmaso gerekiyo ki pozitif olsun o silik cizgi hep cikiyo cunku o lh hormonunu zaten her kadin saligiliyo yumurtlama doneminde sadece tavan yapiyo ve o t cizgisi kızariyoBenim.sat 11 ocak ben 10 12 ve 14 16 gunlerde birlikde oldum fakat 11 gun pozifi gördüm 10 da ve 12 gunde birlikkde oldum fakat 12 gun oglen yaptim tekrar tesdi yine pozitif cikti aksma yaotim ayni gun negatif gibiydi siliklesmeye baslamsidi bu gun saat 12de yine yaptim.t cizgisi koyu c cizgisi ona yakin koyulukda iyice kafam karisdi ve yumurtlama gunlerinde tek iliskimi olcak 2 iliskimi olcak benim.hep tek oldu ama gun asiri lytfen acil cvp bekliyorum
Canimm ya inslahhhh agzindan bal akiyor saolllSilik de çıksa bu test bende hep doğru çıktı bence hamilesin
Senin de hu agresifligini anlamiyorum.cvp alamadigim.icin yani dememki snein vvp beni tatmin etmemiski bundan dolayi baska insanlara sornak gereksinimde bukunmuusm ayrica baliisi ben cocuk gelisimi megzunumyum herseyi senden daha iyi biliyorum.ama iste bu yuzden cvp beni tatmin etmedi bilemm anladinmi sen feeisshhSana dünde açtığın benzer konudaki aynı sorulara cvp vermiştim fakat demekki söylediklerimi dikkate almamışsın. Uğraşıp yazdığıma yazık gerçekten. Bu kafada gidersen bi yardmcı olan bidaha olmaz zaten. Benzer konuları tekrar açanların konuları kitleniyor sanırım. İlgili kişileri etiketlemek en iyisiMune
belki bu sana ders olur. Benim gibileride haybeye yormamış olursun.
Senin de hu agresifligini anlamiyorum.cvp alamadigim.icin yani dememki snein vvp beni tatmin etmemiski bundan dolayi baska insanlara sornak gereksinimdebukunmuusm ayrica baliisi ben cocuk gelisimi megzunumyum herseyi senden daha iyi biliyorum.ama iste bu yuzden cvp beni tatmin etmedi bilemmanladinmi sen feeisshhSana dünde açtığın benzer konudaki aynı sorulara cvp vermiştim fakat demekki söylediklerimi dikkate almamışsın. Uğraşıp yazdığıma yazık gerçekten. Bu kafada gidersen bi yardmcı olan bidaha olmaz zaten. Benzer konuları tekrar açanların konuları kitleniyor sanırım. İlgili kişileri etiketlemek en iyisiMune
belki bu sana ders olur. Benim gibileride haybeye yormamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?