- Konu Sahibi ileriyagmur
şu anda burnumda tampon var salı günü oldum ameliyat. sürekli evdeyim dışarı adım atmadım. yaz olmasından dolayı hiçbir sıkıntısının yaşamıyorum. bence sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar acil bir sorum olacak 16. günüm açık ameliyat oldum şu an hafif spora başladım .
Sorum 2 gün sonra yaz kampına gidiyorum denize girmemde sakınca varmı. doktorum izne çıkmış ulaşamıyorum![]()
arkdaşım salı günü ameliyat oldum perşembe sabaha kadar aralıksız buz uyguladım yani 5-10 dakka aralarla . yüzüne buz uygula çok faydası oluyor morluklar kaçınılmaz ama fazla şişmiyor böyle yaparsan işte . şimdi morluklarım iyice sarardı. ve burnumu koruyan plastik dış ve iç atel olmasa gayet rahatım diyebilirim. sadece eğilim kalkarken sert olmamalıyız. mükünse fazla aşağı eyilmeyin diyorlar bende öyle ypıyorum.
Yoksa yazmış kışmış ben anlamadım. dışarı çıkacaksanda doktorna sor sprey falan verebilir olmadfı direk güneşten kaçın. geniş şapka tak arabyla git klima falan filan işte. dikkat et kendine hadi geçmiş olsun
yazın ödemler daha fazla oluyormuş, o yuzden yazın cok tavsıye edılmıyor ve bır de güneşten korunma nedeniyle.. ankarada agustos sonunda olmuştum, maydonoz kaynatıp suyunu içerek ödem azaltmaya yardımcı oldum. bünyemden mıdır bılmıyorum ama diğerlerıne göre daha az ödemim oldu ve daha cabuk gitti.
maydonoz suyunu ne kadar kullandın veya günde kaç kere?bende agustos başı olucam ve her türlü handcapa hazırlıklı olmaya çalışıyorum...
cezvede göz kararı annem maydonozu kaynatıyordu,suyunu süzüp ılık hale gelince bana veriyordu. pipet yardımıyla günde iki büyük su bardağı içiyordum, sonradan günde bire düşürdüm, 15. günden sonra falan. şişlikler çabuk inmişti, doktor da demişti, onun faydası oldugunu düşünüyorum, çoğu kişi uyguluyordu zaten burada da.