yazın burun ameliyatından korkan arkadaşlar buraya

yonca6100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
61
1
1
İstanbul
Hatırlarsanız ben üçkere burun ameliyatı olmuştum.Bir ameliyatım ağustos ayına denk gelmişti.Bana sorarsanız korkulacak hiç bişey yok,sadece burun üzerine konulan atel ve banttan dolayı birazcık kaşıntı oluyor.Ben alçı burnumdayken denize dahi girdim dalmadan başımı suya sokmadan yüzebildim.Bence yazında burun ameliyatı olunabilir.

geçmiş olsun darısı başımıza neden 3 kere oldunuz şekille ilgilimi sorun vardı bende kısmetse 10 haziranda olacam inanılmaz heyecanlıyım

doktorunuz kimdi memnun kaldının mı, doktor araştırması içindeyim, karar vermek çok zormuş, işi şansa bırakmamak gerektiğini anladım,

Mrb bnde burun estetgi yaptırdım. Hçbi sekilde agrım sızım olmadı. Bikaç gün yüzümde sişlik ve morluk vardı. Simdi memnunm burnmdan. Esenler de hayat hastanesinde yaptırdım. Hamdi beye.
Tvsiye ederm. Simdiden gecmiş olsn aeo

teşekkür ederim, ben ankarada olduğum için mecburen burdan bakıcam.

burun ameliyatı olucam ama çok korkuyorum kızlar.. amleiyatta bi şey duymıcam ok ama sonrasında ağrı oluyor mu

sabah hastaheneye geliyorsun yatış işlemin yapılıyor.Odana çıkıyorsun burada hemşire hanımlar branül denilen birşey takıyorlar ve oradan kanını alıyorlar tahliller için.Artık yapılan tedaviler ilaçların hepsi o branülden yapılıyor başka acı duymuyorsun.Daha sonra hemşireler gerekli bilgileri alıyorlar hasta dosyası için.Daha sonra anestezi doktoru geliyor sana bir kaç soru soruyor tahlil sonuçlarını değerlendiriyor ve o sözü söylüyor birazdan ameliyata alıyoruz.Buarada doktorun oralarda oluyor.SEdye geliyor ,sedyeye geçiyorsun ve sonrasında sana bir ilaç yapıyorlar dormicum denilen bir ilaç seni çakır keyf yapıyor ve hiç bir şey hatırlamıyorsun.ameliyathaneye iniyorsun sonraki süreci bende hatırlamıyorum dormicumluydum.kendime geldiğimde yatağımdaydım hala inmedikmi ameliyata felan gibi şeyler konuşmuşum ağrı sızı çok olmadı rahat geçirdim süreci.eğer olmayı düşünüyorsan ol sonradan stres yapıyor insan

ben burun ucundan olmak istiyorum sadece. tek korkum şimdikinden daha kötü olura diye :53:
burun ucu ameliyatlarının burnun tamamını yaptırmaktan daha zor olduğunu duymuştum :44:

Back
X