Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mevsimle alakasınin olduğunu sanmıyorum. Çok yüksek ihtimal regl ile alakali. Acayip rahatsız edici bir sey malesef. Bütün sikintilarida biz çekelim zaten erkekler yan gelip yatsın. Bak yine nasıl sinirlendim ya
Mevsimle alakasınin olduğunu sanmıyorum. Çok yüksek ihtimal regl ile alakali. Acayip rahatsız edici bir sey malesef. Bütün sikintilarida biz çekelim zaten erkekler yan gelip yatsın. Bak yine nasıl sinirlendim ya
Reglime neredeyse 10 gün var Regl olduktan sonra geçiyor Ama ayın yarısını böyle geçiriyorum İşin garip tarafı kışın bu durum olmuyor Yaz aylarında yaşıyorum bu sıkıntıyı
T
Reglime neredeyse 10 gün var Regl olduktan sonra geçiyor Ama ayın yarısını böyle geçiriyorum İşin garip tarafı kışın bu durum olmuyor Yaz aylarında yaşıyorum bu sıkıntıyı
Bende de aynı şekilde oluyor. Reglime 1 hafta var ve 1 haftadan beri de goguslerde hassasiyet,şişkinlik,ağrı var. Mevsimle ne ilgisi olabilir ki ? Bildiğimiz regl belirtisi iste.