Yazın sünnet

3 aylık yqptırdım ben de iyi ki yaptırmışım sonra bi pişman oldum ağladım ama geçti hareketlenmeden iyi olur klipsli vs yqptırma ama

Bebeğim 3 aylık temmuzun ortasındayız sünnet yaptırmak istiyorum yaptıran anneler varmı ve nasıl geçti
Mayısta yaptırmıştım
Sıcakla pek ilişkisi yok bence ya
İlk gün biraz zor o da çiş yaparken ağlıyor sadece ilk iki çişte. Sonrasını anlamazsınız
Büz de 3 aylıktık

Teşekkür ederim için rahatladi
Uyuşukluk geçince ilk idrarında gerçekten sağlam bir ağlama yaşarsınız ama korkmayın saman Alevi gibi parlar söner :)
Belki bir daha ikinci idrarında.
Ama sonra ağlamaz. Ben de iyi ki üç aylıkken yaptırmışım diyorum dönmeden emeklemeden tam kararında bir zamanlamaydı yattığı yerden iyileşti. Üçüncü gün bantlar kendiliğinden düştü zaten.

Kaç günde iyileşir peki

bardak koyuluyor zaten yara iyileşene kadar yani bezle yaranın teması olmadığı için sıcaklar etkilemez. ben eylül ayında oğlumu sünnet ettirmiştim. havalar sıcaktı ama dıcaktan ziyade benim oğlumun penis ucunda yapışıklık olduğu için fazla işlem gerekti ve iyileşme de uzun sürdü. 25 güne yakın bardakla gezdik ama ilk gün dısında diğer günler asla zor değildi. geceleri uykusu güzeldi, keyfi yerindeydi. sadece iste bir ay boyunca bardak kesmekle uğraştık (normalde bu bardak süreci 4-5 gün sürüyor)

https://www.trendyol.com/sevi-bebe/...ulodu-24-adet-kullan-at-bez-hediye-p-69383248 ona gerek yok böyle ürün var
Hayır vantilatör var

`