Yazliga kopek alip yaz bitince sokaga atmak

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Bunu yapan insanlar var arkadaslar. Maalesef yaptiklarinin cocuk esirgeme kurumundan cocuk alip sonra sokaga atmaktan farki yok. Kopekler de bir cocuk gibi size baglaniyor, daha yeni kopek aldik pesimizden ayrilmiyor, uyurken odaya almiyoruz kapinin onunde uyuyor. Bu kadar baglaniyorlar hayvanlar size

Hayvanlar insanlardan çok daha değerli benim gözümde ... Sadece sevmek oyalanmak için bir hayvan sahiplenip sıkılınca sokağa atan insanların hepsi ahlaksız ... Hayvan sevmeyen insan da sevmez ...

Biz bu konuda çok şanslıyız ... 4 kedimiz 1 köpeğimiz 1 horozumun 6 tavuğumuz veeee yüze yakın civcivimiz var

Hepsi sevilmelik

Onların da duyguları var ... Mesela Anne kedimiz ( Fındık ) geçen gün yatak odamıza çıkıp yatağın tam ortasına kakasını yapmış , normalde hiç yapmadığı bir şey , evin içini hayatta pisletmez .. Eşim de dedi ki kıskançlığından yapmıştır kedilerin böyle huyu var ... Sonra aklıma geldi önceki bir gece uyurken yanıma gelmiş ben de korktum ( zaten huzursuz uyku dönemleri geçiriyorum ) eşimi çağırdım dışarı attırdım ( dışarı dediğim bahçe ) bu olaydan sonra 2 gün eve gelmedi , benim gözüm sürekli dışarda , kapı pencere açık oturuyorum gelirse hemen eve girsin diye ... Neyse sonra Allah'a şükür döndü ama yatağımız ortasına pisledi bizi cezalandırdı ya da öfkesini belli etti bilemiyorum

Olsun yine de çok sevilir hepsi

Evet öyle insanlar var maalesef , onlara ''insan'' demek bile yanlış bence.

Ailem izin verse köpek beslememe bir dakika bile beklemeden , koşa koşa alırdım.
Hayvanlari çok seviyorum ..
Eskıden 1 kedi , 3 muhabbet kuşu ,civciv,ördek,tavşan beslemiştim..İlk göz ağrım da ördeğimdi .
Çok küçükken 7-8 yaşlarında uğur böceklerını toplar büyüttüğüm bitkinin üzerine koyar orda bakardım onlara :) Karınca bile toplamışımdır :))..Hatta sinek bile

Ördeğimin benim için çok ayrı yeri vardı..

Son düzenleme:

Bende tam edecegim hakaretleri dusunuyordum
simarikliktan baska bisey degil acikcasi bu hayatta hayvanlari insanlardan daha cok umursamama bi neden daha.

avatarımda gördüğünüz üç köpek bizim mahallede doğdular.
başta ben olmak üzere herkes bakıyor, kolluyor onları. ha istemeyenler de yok değil orası ayrı.
asıl söyleyeceğim şey; bu üç yavrudan birini, deniz kenarında küçük bir çocuk görüyor. bizim mahalleden tanıdıkları varmış onun vasıtasıyla almak istiyorlar bu yavruyu. yavru kutuya konup çığlıklar eşliğinde ayrılıyor mahalleden( ben evde yokum bu arada).
aradan günler geçiyor bizim komşunun oğlu giden yavruyu yaşadığımız yerin bir köyünde görüyor. verildiği yerde değil buraya dikkatinizi çekerim. başında bir adam var ve adama anlatıyor durumu. adam da diyor ki '' bıraktılar gittiler buraya oğlum. başka köpeklerim de var nasılsa arkadaşlık ederler diye bahçeme aldım ben de sokakta mı kalsaydı''.

ve ben bunlara ''insan '' demeye ve onlarla aynı sıfatı taşımaya utanıyorum!

En nefret ettiğim insan tipi.3 günlük zevkleri için hayvanları alıp işleri bitince sokağa atıyorlar.Bir de bunların yavru köpekleri ufakken sevimli diye alıp büyüyünce sokağa atanları var ki tam ibretlik.Doğanın kanunu bu elbet büyüyecek.

Yazık gerçekten görünce çok üzülüyorum. Kumbağ'da çok gördüm öyle cins cins köpekler sokaklarda sahipsiz geziyor. Hepsi bi deri bi kemik. Açlar kimse yemek vs de vermiyo alışmasın hayvanlar diye. Ne kadar acımasız insanlarımız. Kendi keyifleri uğruna alıyolar köpekleri bakamayınca da yazlık tatil beldelerinde bırakıp dönüyolar. Bu insanlık değil. O köpek size alışıyo şefkatinize sevginize muhtaç kalıyor. Ve sonra kendini yapayalnız aç sokaklarda buluyor. Bunu yapana insan demem ben çok adice bi davranış. Benimde 2 köpeğim var onlarsız bi hayat düşünemiyorum.

Ben onlari yerim, sunlarin guzelligine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…