• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazlık alışveriş için ?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
merhabalar,

yaz için kıyafet almak istiyorum
dolabım bomboş sayılır çünkü normal bir kızın dolabı baya dolu olur bu yaşta. ya da nası giyineceğini bilir en azından bir kaç parça olur.
neyse su an problem bu değil. benim dolabım cidden boş
yaz gelmeden bir şeyler alayım diyorum. gardrops ve dolap gibi uygulamalardan biraz daha ucuza alırım diye düşünüyorum.
ama ne alacagımı bilmiyorum
güzel ve iyi giyinmek istiyorum.
herkes cogunlukla fiziğin iyi ama giyinmeyi bilmiyorsun diyorlar haklılar da :D
önerileriniizi bekliyorum

tarzınız nedir bilemeyiz ki.
ben mesela genelde sade giyinirim. dolapta belki 10 tane beyaz tişörtüm var. genelde kot üzeri beyaz tişört giyerim.
pantolonlarım çoğunlukla skinny jean. onun dışında yazın giymelik bol kesim pantolonlarım da var.

Gardrops ve dolapta benimde hesabim var. Satista yapiyorum alista. Ve cok memnunum. Yaz icin baslayacaksan beyaz salas bir tisort kesinlikle olsun dolabinda. Siyah tisort. Kot pantolon alabilirsin koyu ve acik cesit olur senin icin. Yazlik gömlek olabilir ten rengine gore bebe mavisi ya da yesil bulabilirsen. Elbise de guzel olur tek parca canta ve ayakkabiyi giyer cikarsin. Tabi bunlar daha spor tarz. Beyaz pantolon her turlu kombinleniyor, klasikte giyebilirsin, sporda. Canta icinde dolabinda siyah ve beyaz mutlaka olsun. Yani ana hatlariyla her yerde giyilecek renkleri al once. Sonra pembe kirmizi turuncu vs zevkine göre tisortler gomlekler alabilirsin :)

Bence yazin giyilecek tek şey elbise. Ben de zayıfım bacaklarim uzun mini falan giymem yakismaz sevmiyorum uzun elbiseler altina sandalet ve ya terlik olabilir
Sicaklar da kot mot çekilmiyor. Gomlekte öyle

Back
X