• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazlık platform bilekten bağlamalı ayakkabı?(resimli)

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.586
15
683
bursa
bu yaz ayakkabı modasında bilekten bağlamalı,açık,platform ve kalın topuklu ayakkabılar (sandaletler) çok moda..
ben de almak istiyorum ama nereden veya hangi markadan alayım fikir verebilir misiniz kızlar?aranızda kullanan var mı?şık olsun ama rahat da olsun istiyorum..
bunlar netten bulduklarım?sizin fikriniz ne?:26:

birkaç örnek;
$images.webp$56b00ba3-082e-44b8-aaff-c3c09c91ed97.webp$nubuk-siyah-beyaz-puantiyeli-bilekten-bağlamalı-platform-ayakkabı-modeli.webp$images (2).webp$images (1).webp

hepsi çok güzel canım.bunları bulmak şu sıralar çok kolay,şöyle bir kadıköye ya da taksime gidersen çeşit çeşit görürsün :31:

hepsi çok güzel canım.bunları bulmak şu sıralar çok kolay,şöyle bir kadıköye ya da taksime gidersen çeşit çeşit görürsün :31:

taksimde nerelerde acaba?epeydir gitmedim taksime ama bir süredir de aklımda zaten,gidersem nereye bakayım?

yukarıdaki ilk ayakkabıyı nette 95 tlye buldum, ama acaba biraz daha beklesem mi fiyatları düşer mi,özel alışveriş kulübü sitelerinde indirime girerler mi tereddütteyim :44:

En sağdaki fotoğrafta sarı olan topuklu mükemmel :15:
Bu yazın modası da ayrıca renkli modeller sarı çok uygun tavsiye ederim.
İnternetten ayakkabı almayın tavsiye etmem her ayakkabının kalıbı bir değildir. :19:

En sağdaki fotoğrafta sarı olan topuklu mükemmel :15:
Bu yazın modası da ayrıca renkli modeller sarı çok uygun tavsiye ederim.
İnternetten ayakkabı almayın tavsiye etmem her ayakkabının kalıbı bir değildir. :19:

işte bir bulabilsem nereden alacağımı.. geçen pazar bakırköy çarşıda bakındım beğenemedim :26:
internete de güvenemiyorum, internetten aldığım 5 çift ayakkabının biri bayaa büyük , biri dar kalıplı çıktı, birinin teki 37 teki 38 çıktı tabii değiştirdim,sadece iki çift ayakkabı iyi geldi yanii.. sezon yeni açıldığı için ünlü markalarda fiyatlar 200 civarında.. neyse daha bakacağım..

çok güzeller,bayılıyorum böyle ayakkabılara ama ben topuklu giyemiyorum,
yürüyemiyorum,ayaklarım acıyor,bileğim ağrıyor üztelik boyumda kısa,
nasıl alışabilirim bunları giymeye :(

canım topuklu ayakkabıda ayağının ön kısmıyla topuğunun arasındaki eğim ne kadar azsa o kadar çok rahat edersin,topuklu olarak dolgu topuk tercih edebilirsin, bu tarz modellerde de rahatlık açısından topuğun ince olmaması,dediğim gibi mesela platform tabanla topuk arasının çok eğimli yani çok dik olmaması gerekli..

ben de mesela christian louboutin ayakkabılara bayılıyorum nefisss ayakkabılar fakat çok ince topuklu -sanki kalın topuklu olsa bile alabilicem o ayrı-, elbette verilen o paraya göre çok rahat ettirir tahminimce :1:

canım topuklu ayakkabıda ayağının ön kısmıyla topuğunun arasındaki eğim ne kadar azsa o kadar çok rahat edersin,topuklu olarak dolgu topuk tercih edebilirsin, bu tarz modellerde de rahatlık açısından topuğun ince olmaması,dediğim gibi mesela platform tabanla topuk arasının çok eğimli yani çok dik olmaması gerekli..

ben de mesela christian louboutin ayakkabılara bayılıyorum nefisss ayakkabılar fakat çok ince topuklu -sanki kalın topuklu olsa bile alabilicem o ayrı-, elbette verilen o paraya göre çok rahat ettirir tahminimce :1:

canım zaten dolgu topuk giyiyorum sürekli,o kadar rahat ki,
ama platformlar ve diğer topuklular gibi şık durmuyor,
hep diyorum evde topuklu giyerek alışacağım,
ama evde zaten yanlız akşamları vakit geçirebildiğim için ( tv karşında çoğunlukla )
oda olmuyor,ama çoookkkk istiyorum güzel ayakkabılar giyebilmeyi

bunlardan da istiyorum mesela ama istemekle kalıyor insan, zira bir çift ayakkabı fiyatı 1000 ila 4000 usd arasında değişiyor... :27:

Bu modelleri her önüne gelen giyince sinir oluyorum bacak bilek yapısı boyu kilosuna göre giyseler hoş ama bazen çok banal duruyor tarzına uymayanlar giyince ucuz bir görüntü:( modeller hoş ama:)

bu yaz ayakkabı modasında bilekten bağlamalı,açık,platform ve kalın topuklu ayakkabılar (sandaletler) çok moda..
ben de almak istiyorum ama nereden veya hangi markadan alayım fikir verebilir misiniz kızlar?aranızda kullanan var mı?şık olsun ama rahat da olsun istiyorum..
bunlar netten bulduklarım?sizin fikriniz ne?:26:

birkaç örnek;
Eki Görüntüle 402397 Eki Görüntüle 402398 Eki Görüntüle 402399 Eki Görüntüle 402400 Eki Görüntüle 402401

steve madden, flower,aldo,nine west,hotiç,elle vs. ama ben özellikle steve madden'e bayılıyorum

alışveriş sitelerinde bambi butiği hep açılıyor böyle modeller uygun fiyata bulabilirsin hatta ben sipariş ettim bile ama benimki daha çok retro topuk sen daha incesini istiyorsun galiba.hem rahat hem topuklu hem de şık.:23:

$168247_10150938529357856_1531643430_n.webp

Back
X