yazmaliyim rahatlamaliyim

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
yazip rahatlamaliyim:14:

1 yil oldu ayrilali esimden tamam birlesmek istiyoruz ama simdide tasinacagimiz yer konusunda anlasamiyoruz ve zaman böyle geciyor.

ya bilemiyorum bazen diyorum ki basimi alip gitsem :14::14:

cünki ailemlede sorunlarim var

ve diyorum ki aman mecburmuyum bir erkegin hayatimda olmasina:17:

meslegim var isim var ama

kendime güvenim cok az cünkü galiba en büyük problem gögüslerimin cok kücük olmasi ve ben kendimi hic kadinsi his etmiyorum

Son düzenleme:
illaki hayatında biri olmasına mı ihtiyacın var böyle mi düşünüyorsun.
eski eşinle yaşayacağın yeri sorun edebiliyorsan aslında barışmaya ihtiyacın yok demektir bence.
kendine güvenini etkileyen şey göğüslerinse bir operasyon yaptr gitsin, artık binlerce yöntem var göğüs büyütmek için.
yaptır onları ve boşanma ihtiyacı hissetmeyeceğin birine rastlayana kadar bekarlığın tadını çıkar.

Bu ne şimdi?Konudan konuya atlanmış.Neyse..
Eşinizle sorunlarınızı ertelemektense biran önce çözüme kavuşturmalısınız,göğüslerin küçüklüğü neden problem edilirki?Çok mu anormaller?Öyleyse doktora gidebilirsiniz.

illaki hayatında biri olmasına mı ihtiyacın var böyle mi düşünüyorsun.
eski eşinle yaşayacağın yeri sorun edebiliyorsan aslında barışmaya ihtiyacın yok demektir bence.
kendine güvenini etkileyen şey göğüslerinse bir operasyon yaptr gitsin, artık binlerce yöntem var göğüs büyütmek için.
yaptır onları ve boşanma ihtiyacı hissetmeyeceğin birine rastlayana kadar bekarlığın tadını çıkar.

ama sen olsan hergün 40 kilometre gidip gelmek istermisin mesela ise? tamam arabayla gidip gelsemde ayin 26 günü falan 1,5 saat yollarda gececek hergün...

Bu ne şimdi?Konudan konuya atlanmış.Neyse..
Eşinizle sorunlarınızı ertelemektense biran önce çözüme kavuşturmalısınız,göğüslerin küçüklüğü neden problem edilirki?Çok mu anormaller?Öyleyse doktora gidebilirsiniz.

Probleme tümü ile bakmak benim kisi yani kar topu misali desek.

ama sen olsan hergün 40 kilometre gidip gelmek istermisin mesela ise? tamam arabayla gidip gelsemde ayin 26 günü falan 1,5 saat yollarda gececek hergün...

eşin nereye taşınmak istiyor elmacım?
yada tam olarak nasıl bir taşınma sorunu yaşıyorusnuz?

40 km nedirki canım.yarım saatlik yol.insanlar daha uzak yerlere gidip çalışıyor,2 saat sabah gidip,2 saate akşam dönen tanıdıklarım var:34:

eşin nereye taşınmak istiyor elmacım?
yada tam olarak nasıl bir taşınma sorunu yaşıyorusnuz?

güzelim o diyor ki büyük sehir olsun ki cevremiz olsun,merkez ayagimizin altinda olsun.

ama beni düsündürende bu sabah 40 kilometre git sonra dön derken iste sanki cok uzun gibi geliyor bana.

40 km nedirki canım.yarım saatlik yol.insanlar daha uzak yerlere gidip çalışıyor,2 saat sabah gidip,2 saate akşam dönen tanıdıklarım var:34:

sagol canim tavsiyen icin ben anormal saniyorum cünkü bu mesafeyi gidip elmeyi,ama bir nebze icimi rahatlattin.

İstanbulu biliyormusun bilmiyorum bir sene avcılardan kadıköye,dört senede yine avcılardan(esenyurtta hatta daha da uzak avcılardan) sultanahmete gittim geldim en az bir buçuk saat sürüyor gitmek.İnsan isterse bu sorun olmamalı...Bence sizin kafanızda başka sorunlar var bunu engel olarak yazmışınız...İsterseniz yol hiç sorun değil...

bence yolu sorun etme . mesela benim sabah ve akşam toplamda 2 saatim yolda geçiyoo bide eşimle oturcağım eve gitcem hiç sorun etmem :))

güzelim o diyor ki büyük sehir olsun ki cevremiz olsun,merkez ayagimizin altinda olsun.

ama beni düsündürende bu sabah 40 kilometre git sonra dön derken iste sanki cok uzun gibi geliyor bana.

sagol canim tavsiyen icin ben anormal saniyorum cünkü bu mesafeyi gidip elmeyi,ama bir nebze icimi rahatlattin.

yani büyük şehirde oturup küçük şehirdemi çalışacaksınız?
eğer öeyleyse büyük şehirde yaşamak çok zor ya, heleki istanbul gibi bi yer..
ben günde 1 buçuk saat gidiş 1 buçuk saat dönüş vakit kaybediyorum boşu boşuna
bizim oturduğumuz yerde mahalle kültürüde yok, yani böle insanlar birbirlerine ykaın değil
ben daha apartman komşularımı bile tanımıyorum kaldı ki çevre edinecem..

yani büyük şehirde oturup küçük şehirdemi çalışacaksınız?
eğer öeyleyse büyük şehirde yaşamak çok zor ya, heleki istanbul gibi bi yer..
ben günde 1 buçuk saat gidiş 1 buçuk saat dönüş vakit kaybediyorum boşu boşuna
bizim oturduğumuz yerde mahalle kültürüde yok, yani böle insanlar birbirlerine ykaın değil
ben daha apartman komşularımı bile tanımıyorum kaldı ki çevre edinecem..

evet büyük sehirde oturup 40 kilometre uzakta ufak bir semtte is yerim var oraya gidip gelecegim:31:

evet büyük sehirde oturup 40 kilometre uzakta ufak bir semtte is yerim var oraya gidip gelecegim:31:

bence hiç mantıklı değil
ben şahsen öyle birşey istemem
boşu boşuna ağrımayan başınızı ağrıtacaksınız

biz tam tersi istanbuldan daha ufak ve daha sakin bi yere taşınmayı düşünüyoruz hem iş hem ev olarak

bi sürü vakit kaybedersiniz yollarda, bi sürü masraf edersiniz, kalabalığıymış, trafiğiymiş, değmez valla

İş yerinin eve yakın olması güzel, ama 40 km de çok çok uzak değil.
Günde 3 saatten fazla sürüyor benim yolum, buna bile alışılıyor.

eşinizle ayrısınız, geri birleliyorsunuz..

işiniz var,bir erkekeğe muhtaç değilim diyorsunuz..

daha birleşme olmadan bile çileden çıkmışsınız ama:)

ama özgüvenim yok GÖGÜSLERİM KÜÇÜK diyorsunuz...

senin yazdıklarından birşey anlasılmıyor ama eevet sen yazıp rahatla:))

Son düzenleme:
evet sen çok bunalmışsın canım...kocanla barışma arefesindesiniz,boşandığınıza göre ciddi sorunlarınız varmış...ailenle de sorunların varmış ama senin en büyük derdin göğüslerin mi :37:

oturacağınız çevre, ev, semt bunlar gerçekten iyi ise 40 km özel aracınızla gidip gelmeniz sorun olmaz sanırım. önemli olan kendinizden emin olmanız ve gerçekten istediğinizin ne olduğu, eğer ki içiniz rahat değilse o yollar sizi gerçekten sinir hastası yapar..
kendimi anlatayım biraz; 3 yıldır günde 4 saatim yolda geçiyor, ayrıca toplamda 8 vesait değiştiriyorum ve benimde göğüslerim küçük ama kendimi iyi hissediyorum çünkü bunun bir sürü avantajları var mesela yüzüstü rahatça yatabilmek, yakası açık bir bluz giydiğinizde çatalınızın gözükmemesi vs. öncelikle ne istediğinize karar verin derim ben.. göğüslerinizi beğenmiyorsanız bacaklarınızı sevin ya da başka bir yerinizle gurur duyun ben öyle yapıyorum..

canım ben anlamadım kocanla ayrıldınız tekrar barışıcaksınız.ev konusunda anlaşamadınız.göğüslerin küçük.Senin kafan biraz karışmış sanki.

Back
X