yazmıyor aramıyor

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
çalıştıgım iş yerine 2 hafta önce biri geldi ( erkek )
sürekli konuşmaya çalışıyodu , iltifat ediyodu ama ben öylesine sandım .
kendisi bi kaza gecirdi ve rapor aldı .
bel omiriligi kırılmıştı çelişk korse vs takıyor.
konuyu anlatabilmek için bu detayları veriuyorum .
kendisi o halde agrılı bi şekilde kaç kere yanıma geldi .
bana acıldı işte duygularını söyledi .
durum şu ki cocuk yanımdayken iyi ama yanımdan gidince ne arıyo ne soruyor .
neymiş sevgilisi olmayan birine yazamazmış.
ben istemedigimi söyledmiştim ilk başda o yüzden yazmıyomuş.
bi şans vermeye karar verdim . en son dün buluştuk aksam. cocuk şu saatte kadar yıne yazmadı aramadı ..
Geldigi günden beri cabaladı şimdi sevgili olduk neden yazmıyo anlamadım . napim ben

Erkekleri anlamak zor. Kafalari nasil calisiyo anlayamadim ben de. Yuz verirsin g...tü kalkar. Yuz vermezsin pesinden kosar.

Adamın omurliği kırılmış farkında mısınız bırakın da bir süre aramasın yanınıza gelmiş ya oda büyük bir gelişme :)

Erkekleri anlamak zor. Kafalari nasil calisiyo anlayamadim ben de. Yuz verirsin g...tü kalkar. Yuz vermezsin pesinden kosar.

Erkekleri anlamak hic de zor degil. 30 yasinda olayi cozdum ben. :KK59:

Zerre yuz vermeyin, bakin bakalim nasil pesinizden kosuyorlar. Birazcik peslerinden gittiginizde de sizden degersizi yok.
Taktik olayi yani. :spor:

Erkekleri anlamak hic de zor degil. 30 yasinda olayi cozdum ben. :KK59:

Zerre yuz vermeyin, bakin bakalim nasil pesinizden kosuyorlar. Birazcik peslerinden gittiginizde de sizden degersizi yok.
Taktik olayi yani. :spor:
Ben de 30 umdayim ama cozemedim iste :) yuz vermiyorum bazilari "istemiyorum" olarak algiliyorlar ama.

Beraber yaşadığı biri olabilir sevgilisi ya da karışı olabilir .yoksa niye yazmasın ki .sen yaz bi iki kere bakalım anlarız :KK53:

Back
X