- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
en mantıklısı sanırım bu :)Simdilik hic bi sey yapma.. Ne yapacaksin.. Boyle devam ederse de başından bitir gitsin..
haklısın vallahi . madem böylre yapacaksın en başda neden o kadar cabaladınErkekleri anlamak zor. Kafalari nasil calisiyo anlayamadim ben de. Yuz verirsin g...tü kalkar. Yuz vermezsin pesinden kosar.
O yuzden siz de uzerine dusmeyin. O mesaj atmayinca aramayinca adim atmayin. Takmamaya calisinhaklısın vallahi . madem böylre yapacaksın en başda neden o kadar cabaladın
tamam öyle yapacam :;DO yuzden siz de uzerine dusmeyin. O mesaj atmayinca aramayinca adim atmayin. Takmamaya calisin
Erkekleri anlamak zor. Kafalari nasil calisiyo anlayamadim ben de. Yuz verirsin g...tü kalkar. Yuz vermezsin pesinden kosar.
Ben de 30 umdayim ama cozemedim iste :) yuz vermiyorum bazilari "istemiyorum" olarak algiliyorlar ama.Erkekleri anlamak hic de zor degil. 30 yasinda olayi cozdum ben.
Zerre yuz vermeyin, bakin bakalim nasil pesinizden kosuyorlar. Birazcik peslerinden gittiginizde de sizden degersizi yok.
Taktik olayi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?