Yazsam mi ?

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Kızlar merhabalar. Benim bir nişanlım vardı. Ayrıldık biraz zaman geçti üzerinden tabi . Nisanliyken bile fotomuzu paylaşmayıp , nişanlılık donemimizi rezil eden ve yaptığı davranislardan ötürü çok severek Nisan atmama yol acan kişi geçenlerde profiline sevgilisi ile olan fotosunu koymuş . ( Ki biz nişanlı iken tenezul edip bir fotomuzu bile paylasmamisti ). Buna rağmen geçenlerde fake bir hesap açıp bana mesaj atmış sana ulaşmaya çok çalıştım falan onun olduğunu anlayinca engeli bastım.ona o kadar emek vermeme rağmen beni bu kadarcik küçük bir şeye layık görmeyip en güzel zamanlarimi boşa harcadigi için ona mesaj atıp içimden gecenleri söylemek istiyorum. Ne dersiniz ? Doğru bir davranış olur mu ?

Kızlar merhabalar. Benim bir nişanlım vardı. Ayrıldık biraz zaman geçti üzerinden tabi . Nisanliyken bile fotomuzu paylaşmayıp , nişanlılık donemimizi rezil eden ve yaptığı davranislardan ötürü çok severek Nisan atmama yol acan kişi geçenlerde profiline sevgilisi ile olan fotosunu koymuş . ( Ki biz nişanlı iken tenezul edip bir fotomuzu bile paylasmamisti ). Buna rağmen geçenlerde fake bir hesap açıp bana mesaj atmış sana ulaşmaya çok çalıştım falan onun olduğunu anlayinca engeli bastım.ona o kadar emek vermeme rağmen beni bu kadarcik küçük bir şeye layık görmeyip en güzel zamanlarimi boşa harcadigi için ona mesaj atıp içimden gecenleri söylemek istiyorum. Ne dersiniz ? Doğru bir davranış olur mu ?
Hayır olmaz. Size hayatı zindan etmiş üstüne yanındaki kızı kullanarak size nispet yapmış. Üstüne kızı aldatma girişiminde bulunarak size mesaj atmış. Hiçbir şey yazmayın kudursun.

Kesinlikle hiçbir şey yazma. Ola ki suanki sevgilisi görürse, eski nişanlım peşimi birakmiyor böyle mesajlar atıyor vs der muhtemelen. Ne gerek var şimdi böylesi bir adam icin gereksiz durumlar içine girmeye. Duruşunu bozma hiç derim.

Degmez biz ne yarim kalmisliklar ne acilar okuduk duyduk ama adamlar hayatini yasadi yeni eşleriyle bol bol resim atti.bizde cok gencken bi kiz vardi adam düğün gününde bile kiza msj atti seni seviyorum unutamadim vs vs kiz agladi durdu sevseydi niye baskasiyla evlenirdi sanirim üstünden 10 sene gecti adam hala karisiyla mutlulik resimleri atıyordur kesin .kizda baska biriyle evlendi
Yani velhasil uğraşma birsey olmuyor bi nalet erkklere umirsamiyor bile dediklerini yazdiginla kalacan ne gerek var

Geçmiş bitmis diyip sükredin, camura taş atmayin bence.yazdiginiza pisman olursunuz geri.öfkeyle kalkan zararla oturur.ona yazmayip onu umursamayarak siz onun seviyesine düsmediginiz için kendinizi daha güclü daha sağlam karekterli hissedin.birakin kendi karektersizligiyle kendi utansin.

Back
X