Yazz 24+4

Birumutturyasamakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
12
2
36
30
Merhaba ben kadın doğum doktoruna gittiğimde kist olduğunu söyledi ve iki ay aralıksız kullanmam için yazz kontrol hapı verdi kullandım son beyaz kısma geldiğinde lekelenir başladı 3 4 gün kadar sürdü ve bitti şuan 10 gün geçti ve adet kanamam hala başlamadı bu normalmi yoksa gebelik söz konusu olabilirmi

Merhaba ben kadın doğum doktoruna gittiğimde kist olduğunu söyledi ve iki ay aralıksız kullanmam için yazz kontrol hapı verdi kullandım son beyaz kısma geldiğinde lekelenir başladı 3 4 gün kadar sürdü ve bitti şuan 10 gün geçti ve adet kanamam hala başlamadı bu normalmi yoksa gebelik söz konusu olabilirmi
Korunurken gebelik riski en aza düşüyor belki bedenınızın duzenı değişmiş olabilir .
Ayrıca lekelenme gelmıs yani 4 gun regl olmuşsunuz gibi bisey olmuş zaten ama
Tam koruma da sağlamaz bir ihtimal yinede bi kan testi verin . İçiniz rahat etsin

Merhaba gecikme olabiliyor bende kullandim yazz ama 10 gun kadar olmasi normal degil bi tahlil verin isterseniz ama gebelik oldugunu dusunmuyorum eger unuttugunuz hap olmadiysa

Back
X