Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli ekşi elma turşu filan yiyorum.tatlı görmeye tahammül edemiyorum. ve sağ kasığımda ağrı var. tv de bile bişey görünce midem bulanıyor bebeiim kızmııı :)
buarada seni hatırladım hamilelik belirtilerinde yazışıyoduk demi senle ? hamilemiymişsin kaç haftalık? çok sevindim canım :) Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
hayırlı olsun canım çok sevindim :) ben de bana göre 7 hafta ama doktoruma göre 5-6 haftalık hamileyimneden farklı bilmiyorum... nasıl gidiyor hamileliğin?
doktorlar farklı söylüyor bende aynısını yaşadım.düşük tehlikesi var demişti.1 ay yatak istirahati verdi.şimdi çok şükür atlattım. mide bulantım çok fazla 24 saat kusuyorum.
yapma yaa... inaşllah geçer bulantıların tez zamanda. bende henüz başlamadı 2.ayda başlıyor diyolar ama bilmiyorum ki bu 2 gündür hafif bulanıyor ama kusacak kadar değil. başka bi doktora daha görünücem bakalım o ne diceyecek. senin bebiş benmkinden büyük benm son adet 7 şubattı. sen anlat bana neler yaşıyosun hafta hafta :) benm başta çok bel ağrım oldu ama şimdi geçti çok şükür. geçen adet dönemimde de yani 7-8 martta da 2 gün boyunca damla damla kahverengi lekelenmem oldu geçti. onun dışında çok şükür bişey olmadı.
benimde hafif hafif bulantı başlamıştı. ama keşke yine öyle olsa sonra çok şiddetlendi.en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum şuanda.kasık ağrımda çok fazlaydı onun için progesteron önerdi doktorum.kullandım. çok şükür yok artık.6 haftalıkken vajınal ultrasonla kalp atımlarını duydu.7+4 kende bebeği kesenin içinde gördü.artık normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi.ben 112 de çalışıyorum.ambulans çok sallıyor. o yüzden mide bulantım normal insanlara göre dahada artıyor.5 hafta sonra tekrar gitcem zeka testi için ( 2li tarama )