:18:ye tatliyi cikar hakkiyi,ye eksiyi cikar ayseyi.:18:
bu batil inanc ne kadar dogrudur???
simdiye kadar hamislik gecirip bebegi olanlar veya suan hamile olup ultrasonda bebegin cinsiyetini oyrenenler,acaba gercektente eksi aserince kiz,tatli aserince erkekmi oluyor???
BEN ilk hamisligimde KIZ olucakti,(tabi 5 aylik kayb ettim)o zamanlar hep eksi,tursu limon yedim,hatta limonu tuzladim,nari tuzladim yedim,canim hic tatli cekmedi,zaten tatliyla aram yok.
AMA simdi tekrar hamileyim ve hamis oldugum gunden surekli tatli,pastalar,kurabiyeler falan istiyorum.eksi istemiyorum.acaba bu defa ERKEK mi geliyor.?
AMA emin oldugum birsey varki,kizda eksi isteyen erkekte tatli istemis,kizda tatli isteyen erkekte eksi istemis,yani bu inanis dogru olmasa bile,kiz ve erkekte farkli asermeler oldugu belli.ikinci hamislik gecirenler mutlaka cinsiyeti anlaya bilir.ilkinde tatli istemisse kizi olmussa ve simdi tatli istiyorsa kizi,eksi istiyorsa oglu olucak veya aksine.

Benim icin onemli olan saglik,ama bu kizmi-erkekmi? merakini yillar belkide asrlardir kimse yenememis.

SIMDI kiza veya erkeye hamileyken eksimi yoksa tatlimi aserdiginizi yaza bilirsiniz.
SEVGILERELE...SLADI...SUBAT TOPIGI ANNELERINDEN...