Ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyı dogrumu???

BAYANLAR KIZA VEYA ERKEYE HAMILEYKEN EKSIMI YOKSA TATLIMI ISTEDINIZ???

• KIZDA EKSI ERKEKTE TATLI ISTEDIM

OY: 5 31,3%
  • KIZDA TATLI ERKEKTE EKSI ISTEDIM

OY: 1 6,3%
  • KIZ VE ERKEKTE AYNI SEYLERI ISTEDIM

OY: 0 0,0%
  • BENCE ASERMENIN CINSIYETLE ALAKASI YOK

OY: 10 62,5%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

SLADI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
935
0
0
İstanbul
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::16::37:MERHABA SEVGILI HAMISLER VEYA HAMIS OLMAYAN TUM BAYANLAR.:37::16::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
:18:ye tatliyi cikar hakkiyi,ye eksiyi cikar ayseyi.:18:
bu batil inanc ne kadar dogrudur???
simdiye kadar hamislik gecirip bebegi olanlar veya suan hamile olup ultrasonda bebegin cinsiyetini oyrenenler,acaba gercektente eksi aserince kiz,tatli aserince erkekmi oluyor???
BEN ilk hamisligimde KIZ olucakti,(tabi 5 aylik kayb ettim)o zamanlar hep eksi,tursu limon yedim,hatta limonu tuzladim,nari tuzladim yedim,canim hic tatli cekmedi,zaten tatliyla aram yok.
AMA simdi tekrar hamileyim ve hamis oldugum gunden surekli tatli,pastalar,kurabiyeler falan istiyorum.eksi istemiyorum.acaba bu defa ERKEK mi geliyor.
?
AMA emin oldugum birsey varki,kizda eksi isteyen erkekte tatli istemis,kizda tatli isteyen erkekte eksi istemis,yani bu inanis dogru olmasa bile,kiz ve erkekte farkli asermeler oldugu belli.ikinci hamislik gecirenler mutlaka cinsiyeti anlaya bilir.ilkinde tatli istemisse kizi olmussa ve simdi tatli istiyorsa kizi,eksi istiyorsa oglu olucak veya aksine.:12:
Benim icin onemli olan saglik,ama bu kizmi-erkekmi? merakini yillar belkide asrlardir kimse yenememis.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
SIMDI kiza veya erkeye hamileyken eksimi yoksa tatlimi aserdiginizi yaza bilirsiniz.
SEVGILERELE...SLADI..
.SUBAT TOPIGI ANNELERINDEN...
:22:

KIZLAR ankette belirtilmemis ama tek erkek vaye tek kiz cocugu olanlarda ne aserdigini yaza bilirler.

cnm benim hem oğlum hem de kızım var

ikisinde de hiçbişey aşermedim:37::1:

yani aşerdiğin şeyin cinsiyetle alakası yok diyenlerdenim:34:

canım ben kızımda sevmememe rağmen inanılmaz limon ve turşu yedim.ben tatlı ve çikolatalara çok düşünümdür istesemde yiyememiştim.bi oturuşta 2 kilo limonu tuzlar tuzlar yerdim.çok uykum ve kusma problemlerim olmuştu 7 aya kadar.şuan ikincisidekız gibi geliyo bana ama şuan hiç ekşi yiyemiyorum tuzlu yiyemiyorum ve aç kalmadığım müddetçe şükür hiç mide bulantımda yok.sadece evde bişi yapıp yemek istemiyorum.hep gidip dışarda yemek istiyorum...bilmiyorum sizdede öölemi...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim ilk hamileliğim. henüz 7 haftalık. tek istediğim şey tatlı meyve.yani kayısı,kiraz,muz,armut o tarz.. erik fln asla istemiyorum. normal tatlıda istemiyorum. yani şerbetli yada sütlü tatlı. benim derdim meyveyle :))) bakalım ne olacak ??? büyük bir merakla bekliyorum cinsiyetini öğreneceğim günü.

kizlar ben ilkinde hep limon yedimya simdi burda limonu okuduguda sadece istiyorum,o hamislikte her gece yarim limoon tuzladim yedim,ne yapiyim kendimi durduramiyordum,ama simdi surekli tatli tatli.cinsiyetin asermeyle alakasi yoksa neden bir hamislikte tatli birinde eksi istiyoruz???\
peki iki hamislik arasindaki kiz-erkek :22:gibi 1-1nin tersi olan aserme farki neye dayaniyor.???

bende bu düşünceye inanmayanlardanmm.
gerçi kızm olcak inş ve hep acı, ekşi yedm yani doğru gibi ama
ben zaten tatlı sevmem..
şu göbek olayınada inanmam mesela
yok yayvan olursa şöyl olur sivri olursa böyle olur
beni her gören erkekmi diyo ama kız işte ne yapalm...:9:

kiraza aşerdim; kızım oluyor.. meyveyi tatlı sayarsak bu tez çöküyor :))

tabi bir de sipsivri bir göbeğim var ailenin çok bilmiş kadınları ultrasonun ya da doktorun gözünün bozuk olabileceğine hükmettiler..:52:

5. ayııma kadar hep tuzluya ve acıya aşerdim, tatlıyı çok sevmeme rağmen:1: 5. aydan sonra bir tatlı krizine girdim hala devam ediyor :9: benimde kızım olucak. göbeğin şekline göre cinsiyet tahminine bende inanmıyorum çünkü beni her gören erkek dedi çok sivri.

Valla benim de kısmetse oğlum olacak

ama tatlıyla hiç aram olmadı hep,tuzlu ve ekşi yedim...

tam da şansıma ekşi can erik dönemine denk geldim ve nerdeyse deli gibi 1 günde 1 kg yediğimi biliyorum dişlerim kamaşmıştı artık:1:

Back
X