Yedi gün geciken adet negatif test!!!

Kirmizi1710

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
100
36
28
29
Merhaba kızlar. Geçen ay korona oldum. Bu ay ise adetim tam yedi gün gecikti. Evde kendim gebelik testi yaptım fakat negatif. Ama hiç bir adet belirtim de yok göğüslerim de ağrım hassaslığım çok fazlaydı o da geçti. Korona sonrası böyle olan ya da idrar testi negatif olup kan testi pozitif olan var mı? Bu arada hastaneye henüz gitmeme nedenim adada yaşıyorum ve adada gebelik testi yapmıyorlar. Karaya geçmeyi de koronadan ötürü hiç gözüm yemedi ama çarşamba günü için randevu aldım gideceğim. Yine de o güne kadar içim içimi yiyecek biliyorum. Lütfen yaşayan varsa yazın.❤️

Eklentiler

• 1643370237735_IMG_20220128_144257.webp
    1643370237735_IMG_20220128_144257.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 436
Testinizde hayalet çizgi mi var yoksa bir şeyin gölgesi mi anlaşılmıyor net bir tane daha fotoğraf koyabilir misin

Testinizde hayalet çizgi mi var yoksa bir şeyin gölgesi mi anlaşılmıyor net bir tane daha fotoğraf koyabilir misin
Maalesef testi attım. Yeni fotoğraf çekmem imkânsız fakat sabah uyanınca bir tane daha yapacağım ama bana da çizgiden çok gölge gibi geldi. Hiç kendimi umutlandırmadım.

Merhaba kızlar. Geçen ay korona oldum. Bu ay ise adetim tam yedi gün gecikti. Evde kendim gebelik testi yaptım fakat negatif. Ama hiç bir adet belirtim de yok göğüslerim de ağrım hassaslığım çok fazlaydı o da geçti. Korona sonrası böyle olan ya da idrar testi negatif olup kan testi pozitif olan var mı? Bu arada hastaneye henüz gitmeme nedenim adada yaşıyorum ve adada gebelik testi yapmıyorlar. Karaya geçmeyi de koronadan ötürü hiç gözüm yemedi ama çarşamba günü için randevu aldım gideceğim. Yine de o güne kadar içim içimi yiyecek biliyorum. Lütfen yaşayan varsa yazın.❤️
sanki çizgi var gibi

Tekrar yapsan ya da kan versen
Yarın sabah tekrardan yapacağım bugünlük yeniden üzmek istemedim kendimi. Çarşamba günü de doktora gideceğim. Hamilelik olmasa bile bu kadar gecikme normal değil zaten kistlerim vardı. Geçirdiğim dış gebelik sonrası hiç normale dönemedim. Belki de kistlerim çok büyüdü o engel oluyor diye düşünüyorum ama hiç da sancım da yok bilmiyorum. Rabbim kimseye şu durumu yaşatmasın gerçekten çok kötü bir ikilem ve kocaman bir umutsuzluk.

Yarın sabah tekrardan yapacağım bugünlük yeniden üzmek istemedim kendimi. Çarşamba günü de doktora gideceğim. Hamilelik olmasa bile bu kadar gecikme normal değil zaten kistlerim vardı. Geçirdiğim dış gebelik sonrası hiç normale dönemedim. Belki de kistlerim çok büyüdü o engel oluyor diye düşünüyorum ama hiç da sancım da yok bilmiyorum. Rabbim kimseye şu durumu yaşatmasın gerçekten çok kötü bir ikilem ve kocaman bir umutsuzluk.
Yaptınız mi

İkinci yaptığım testte negatifti daha sonra regl olamadığım için doktora gittim. Doktor da kistlerimin tamamen temizlendiğini söyledi. O parçalar büyük ihtimal kisti atma şeklimdi. Rahmim de şu an hiç bir sıkıntı yokmuş. Adet içinde duphaston verdi üç ay boyunca kullan dedi. Kullanıp göreceğim adeti normale döndürecek mi yoksa yine aynı hüsran mı olacak

Merhaba bende bugün 8. Günündeyim gecikmenin dün 7. Günde test yaptım negatif bende aşı ve korona geçirdim bir çok insan aşılarım etkisi olduğunu yazmış tekrardan test yapmama gerek var mı ki

Merhaba bende bugün 8. Günündeyim gecikmenin dün 7. Günde test yaptım negatif bende aşı ve korona geçirdim bir çok insan aşılarım etkisi olduğunu yazmış tekrardan test yapmama gerek var mı ki
Ben hastaneye de gittim. Hamilelik yoktu, ilaç verdi doktor. Bu ay kullandım ama şu an yine gecikme yaşıyorum ama benim hep düzensizdi. Koronadan sonra ilk kez bu kadar uzun gecikme yaşadığım için hamilelikten şüphe ettim. Eğer siz düzenli adet görüyorsanız tekrardan test yapın ama düzensiz bir adet döngünüz varsa bekleyin. Sonra negatifi görünce bir de ona üzülüp stres yapıyoruz.

Bayanlar yardımcı olursanız çok sevinirim 7 günlük bir adet gecikmesi yaşıyor bir haftadır yaptığım testler hep negatif bunu da bu sabah yaptım ilk 2 dk negatif diye bıraktım ama yarım sa sonra böyle olmuştu kafamı karıştıran şey şu oldu dün aynı testten yaptım iki sa sonra beş sa sonra bile hiç çizgi çıkmamıştı

Eklentiler

• 19616F8E-21B3-4D9F-9431-01379E2A963C.webp
    19616F8E-21B3-4D9F-9431-01379E2A963C.webp
    126,4 KB · Görüntüleme: 291
Back
X