Yedi yıllık ilişkimi sonlandırmak istemiyorum

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
kızlar suan napacamı şasırmış durumdayım biriyle paylaşmak istiyorum 7 yıldır hayatımda olna bir nişanlım var.eylülde askere gisecek vegideceği yer pek iyi biyer değil.bunun stresine girdi.gideceğini öğrendiğinden beri gergin ve stresli.bugün bende stresliydim ve biz tartıştık bazı kötü kelimeler kullandı.ve teli kapattım.aradan zamn geçince inan öyle demek istemedim sende biliyon kırılmanı ve ağlamanı istemem cok gerginim sinirlenince kendimi kaybediyorum dedi.suan napacamı bilmiyom ani hareketle yedi yıllık ilişkimi sonlandırmak istemiyorum ama bu durumu sineye cekmelimiyim onuda bilmiyorum.bu arada ayrı şehirlerdeyız ve bugün yanıma gelip supriz yapacakmış

kızlar suan napacamı şasırmış durumdayım biriyle paylaşmak istiyorum 7 yıldır hayatımda olna bir nişanlım var.eylülde askere gisecek vegideceği yer pek iyi biyer değil.bunun stresine girdi.gideceğini öğrendiğinden beri gergin ve stresli.bugün bende stresliydim ve biz tartıştık bazı kötü kelimeler kullandı.ve teli kapattım.aradan zamn geçince inan öyle demek istemedim sende biliyon kırılmanı ve ağlamanı istemem cok gerginim sinirlenince kendimi kaybediyorum dedi.suan napacamı bilmiyom ani hareketle yedi yıllık ilişkimi sonlandırmak istemiyorum ama bu durumu sineye cekmelimiyim onuda bilmiyorum.bu arada ayrı şehirlerdeyız ve bugün yanıma gelip supriz yapacakmış

ne dediki..küfürmü etti ?
sindirmelimiyim demişsinde neyi ?
ben anlamadım

askere gideceği için duygusallaşmışsınız gerilmişsiniz geçer gider..bu yüzden ilişkini tabiki sonlandırma ama her tartışmada kırıp döküyorsa yeniden düşün derim ...allah yolunu açık etsin güle güle gitsin gelsin

evet küfür etti ama pişman olduğunu biliyorum yada o anlıkdediğinide biliyorum kafam cok karışık

Açıkcası ne kadar gergin olunsa da insan 7 yıllık sevgilisine hangi hakla hangi terbiyeyle küfür edebilir? Bunun hiçbir haklı tarafı ve gerekçesi olamaz. Taviz tavizi doğurur. Ayrılın bitirin gibi sözler tabii ki söyleyemem ama onu affedicekseniz de iyice burnunu sürtün ki bi daha kalkışamasın böyle bir şeye. Naçizane fikrim bu :)

yapmıs oldugu kotu birsey ama askere gidicek ve sende gidecegi yerin pek iyi olmadıgını soyledin belkide onun vermis oldugu sıkıntıyla tutamadı kendini ilişki bitir diyemem hemde askere gidiyor cocuk cok insafsızca olur

Küfür anlayışla karşılanabilecek bir şey değil ama 7 yıllık ilişkiyi bitirme sebebi de değil. Konuşun, bu saygısızlığın altını çizdiğini bilsin.

Askere gitmek de insanı zorlayan bir duygu, farklı bir psikolojileri oluyor, çok üzerine gitmeyin.

Güle güle gidip gelsin inşallah, bu aşamayı da geçip mutlu olmanızı dilerim

günlerdir şehit haberleriyle içimiz yanarken nişanlının da gideceği yer kötüyken aklından neler neler geçiyodur allah bilir. bu nedenle biraz anlayışlı davranmalısın. küfrü sineye çek demiyorum ama bi defa olmuş b,işeyse ilişkini bitirmeye gerek yok. ama burnunu iyice sürtmelisin ki aklından bile geçirmesin.,
bugün yanındayım ama böyle davranmaya devam edersen yanında olmam mesajını vermen gerek..

Nişanlına anlayış göster destek ol ama unutma bu yaptığını hatasını anlamasını sağla ki bir daha olmasın, çok gergin ve sinirli olması normal bi durum ama sana küfretmesi hiç hoş değil.

Cnm erkeklerde askerlik öncesi ve askerlik sırasında ruh hali değişimi yaşanıyor.Onu anlamaya çalış,orda tanıdığı kimse yok,aile yok,sen yoksun tek başına hissedecek şimdiden onun derdi sarmıştır onu.Bu sebeple sinirlidir.Sana küfür etmesi tabiki hoş değil ama bunu bir kerelik bir hata olarak yaptıysa alttan al,tekrarlanırsa bu sorun halini alır o zaman düşünürsün ayrılmayı.

Back
X