simdi size bir şey anlatıcam 2020 ağustosta başlayan ilişkim vardı aynı mahalledeydik toksik bi ilişkiydi ama sevdiğinden emindim 2,5yıl ayrıl barış devam etti. Her barısıldıgunda araya kimse girmedi falan diyordu. Bir gün akşamına kadar kollarımdayken seni çok seviyorum derken ertesi gün olmuyor diyip bitirdi aradan sadede 10 saat falan geçmişti sebep sordum görüldü attı.Üstüne düşmedim üzerinden bi hafta sonra donuk instagram açtı kızlar çıkarıldı, baska bi kızla ortak hesabını yakaladım el ele profil 13 gönderi kız asla onun tipi değil hem cinsimi kötülemek için demiyorum tanırsın karşındakini tarzını tipini çok alakasız asla bakmayacağı birisi çok kötü olmustum aptal yerine koyulma hissi…Daha sonra ben beddua ettim aradan çekildim aradan 2 ay geçti bana instagramdan istek kabul etmedim üzerine bir daha bir ay sonra 4-5 kere aylık attı en son ne var diye sinirlendim kabul ettim yazarsa bi içim soğusun diye simdi o yılbaşında kızla yeniden ortak hesap açtı biyoda 07.10.2020 tarihi atılmış , halbuki benim doğum günüm 15.10 yani doğum günü yemeğimdeyken onun zaten 1haftalıj sevgilisi varmış durdukça bir şey öğreniyorum. Bende hazmedemeyip eski flörtümle olan fotoğrafımı sadece onu yakın arkadaşlara alıp durum attım.Cepte görmesini istemedim.Cıkarmadı da instagramdan gördükten sonra. yakın arkadaşımla karşılaşmışlar gözüme sokar gibi arkadaşın durum attı falan demiş arkadaşıma koymuş ama nafile hala da ekli mutluluğumu görsün istiyorum çıkarmıyorum zaten artık imkansız. Ama artık gücüm kalmadı hiç yüzleşmedik her şey içimde ne yapıcam bilmiyorum onu 7 aydır görmüyorum tükürmek istiyorum suratının ortasına sizce istek attığında mesaj atsa mıydım hala ne istiyorsun der gibisine. ne ondan vazgeçti ne benden