Slm arkadaşlar sinirim çok bozuk.esimin bir sadic grubu var erkekler kendi aralarında iyiler.eslerde görüşüyor.ama kadınların arasında ole dedikodu çekememezlik varki.evlebdigimden beri yeri geldi eşim zorlada olsa bu bayanlarla görusturdu.hepsini yemekli Ağırladık çoğu zaman.kendi evi gibi rahat ettiler bizde.cogu zaman huzurum kaçmasın diye sabrettim.biraz uzaklassak gruptan laf yaptılar.keske ozaman eşime direnseysimde ozaman mesafe koysaydim.bu grupta sürekli dengeler değişiyor birbirini sevmeyenler gün geliyor canım cicim oluyor.dedikodu haset dizboyu.ben bu gruptan yavaş yavaş uzaklaşmaya basladim.davetlerine gitmedim bahaneler uydurdum.yavas yavaş mesafeyi koydum.en dedikoducu olanlar revasta şuan en kotude biziz.neyse ben koyduğum mesafeden memnunum.iclerinden bitanesi sürekli bizdeydi.kabul etmesemde her dakka gelirdi ile yüzsüz.kocasindan gizli borç yapmış çok sıkıntıya düşmüş geldi ağladı kocam duyarsa ole olur böle blur.cok bı para değil ama 150 TL borç aldı haftaya verilen dedi.aylar geçti çarşıda karşılaştık 100 lirasını burun kıvıra kıvıra verdi.zaten ondan sonra başladı herşey.bu zıt bellemeye başladı.diger gruptakilerle birlik oldu.arkasindan konuştuklarıyla şuan kanki.ben zaten mesafe koymaya çalışıyordum yavaştan.bu bayan hızlandırdı.ben bu insanlarla bayadir görüşmüyorum.konuyu bilen arkadaslarda onunla birlikler şuan.esleri işi düştüğünde benim esimi bulur ilk baş.ama benim eşim anlamıyor.yuz versem yine herşey başa saricak.simdi yeni evine tasinicam bidahaki ay taşınınca ggelicez dedi bitanesi.tabi kabul edersem.herneye ben bu bayandan 50 TL'yi isteyimmi dersiniz.uc yıl geçti üzerinden.az bı para ama 50 TL için çok lekeledi gerekirse parçalar atarım.msj atıp solesemmi sırf yapılan haksızlıklar için yoksa tekrar onlarla görüşmek hiç istemiyorum.esim boşver elli lira için bişey deme diyor.amacimda para değil zaten de yaptıkları için.