Yediğim kaziklar

İki paralık insanlar yüzünden adım lekelendi onu hazmedemiyirum
Eşiniz sizin yanınızda mı iftiraların farkında mı? Eğer fatkindaysa pislikle daha fazla uğraşma huzurunuz kaçar Allah a havale edin o iyi alır intikaminizi .

Meraklarından kudursunlar, çağırmayın. Gelmek için plan yaparlarsa da canım bizim o gün işimiz var hatta biz o ay çok doluyoz falan deyin :)
Bir süre sonra anlarlar, yanaşmazlar diye düşünüyorum

İsterse 100 TL olsun boşver lanet olsun . iyilik karşılığında teşekkür edeceğine yaptıgına bak daha hiç bulaşma boşver unut gitsin komple onları

Eşiniz sizin yanınızda mı iftiraların farkında mı? Eğer fatkindaysa pislikle daha fazla uğraşma huzurunuz kaçar Allah a havale edin o iyi alır intikaminizi .
Eşim farkına varıyor tabiki ama ben baştan uyarınca anlamıyor beni.allaha havale ettim tabiki.ben uzaklaştıkça sanki ben onlarla anlasamiyorum hepsi çok iyiler bitek ben kötüymüşum gibi yansitiyorlar

İsterse 100 TL olsun boşver lanet olsun . iyilik karşılığında teşekkür edeceğine yaptıgına bak daha hiç bulaşma boşver unut gitsin komple onları
Bunlar sürekli etrafımızda olan çevre.hepsinin çıkarları olduğunda evinizden cikmiyorlardi. Şimdi bizden kötüsü yok

Meraklarından kudursunlar, çağırmayın. Gelmek için plan yaparlarsa da canım bizim o gün işimiz var hatta biz o ay çok doluyoz falan deyin :)
Bir süre sonra anlarlar, yanaşmazlar diye düşünüyorum
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum.yuzsuz yuzsuz geleceklerine eminim.esimde diyor ki zamanını bekle gelmek istediklerinde istediğin gibi geri çevir hiç karışmam diyor ama.bilmiyorum napacajk

Back
X