- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.646
- 398
selam canım galiba haklısın. benimde ilk denememdi. ve bende hiç bir sorun yoktu. sorun eşimdeydi. oda spermde sayı azlığı vardı. sadece elimizde eşime ait semen analiz testi vardı ve başka hiç bişey yoktu. başka testte yaparlar eşime diye bekledim ama hiç başka bir şeye gerek görmediler. 2. yide orda yaparım diye düşünüyodum ama senin anlattıklarını okuyunca kararsız kaldım haftaya görüşmeye gidicem tekrar bakalım eğer hiç bi tahlil yine yapmazlarssa bende terci etmem heralde.
bi şey sorucam 2. si için raporu ordan alıpta başka hastanede tedavi yapabiliyormuyuz.
canım umarım sende tez zamanda kavuşursun bebişine
sevgiler
bilemiyorum onu bende dşündüm ama arayıp sormadık bakalım biz emre bakırcı ogluna umut tüp bebege gitcez gibi duruyor çok araştırdım emre bey bu konuda çok tecrübeli bakalım artık hayırlısı ne olcak şimdilik bitkisel hap ve kürlerle devam ediyoruz sperm oluşsun diye gerci bu yaptuklarımız bir sebe verici olan Rabbim inşallah bizlerede verir ama anladıgım kadarıyla sizde sperm var fakat hareketlilik az bak böyleyse olur çünki azospermi benm eşim yani sperm yok varda 2. aşamada kalıyor gelişmiyor eger sizde sperm varsa mikroteseye bile gerek kalmaz inşallah bebişin olcak inan durumunuz hiç kötü görünmüyor birde keçi boynuzu kürünü dene istersen azolulrda bile artış saglıyor