yeditepe Üniversite Hastanesinde Doğum yapıpta bebeği küveze giren varmı arkadaşlar

üniversite hakkında bişi diyemicem fakat;
cnm benim eltimin kardeşi 33 haftalık ikizlerini kuveze girmeden kucağına aldı. zaten doğsa bile kendi kendilerine nefes alıcak haftadalar canını sıkma iğne vurmuşlardır sanırım ciğerler için...korkma inş. sağ salim kucağına alırsın bebişlerini...:16:

hele benim eşim tam bir mucize annesi köyde tek çocuk beklerken iki tane doğuruyo hemde 1,5 kilo nasıl kuveze falan girmeden yaşadınız...herşey rabbimden korkma sakın ....:71:

üniversite hakkında bişi diyemicem fakat;
cnm benim eltimin kardeşi 33 haftalık ikizlerini kuveze girmeden kucağına aldı. zaten doğsa bile kendi kendilerine nefes alıcak haftadalar canını sıkma iğne vurmuşlardır sanırım ciğerler için...korkma inş. sağ salim kucağına alırsın bebişlerini...:16:

hele benim eşim tam bir mucize annesi köyde tek çocuk beklerken iki tane doğuruyo hemde 1,5 kilo nasıl kuveze falan girmeden yaşadınız...herşey rabbimden korkma sakın ....:71:

sağol canım cevapladığın için.evt ciğer iğnesini vurdular.inşallah küveze girmeden sağlıkla kucağıma alırım.

arkadaşlar ben ikiz bebek bekliyorum ve erken doğum riskim var.şuan 35 haftamız bitti.beklemedeyiz bu haftalarda doğm yapan arkadaşımız varmı

meraba canım.. öncelikle Allah kurtarsın seni ve bütün hamile arkadaşları, Allah 'ım hayırlısıyla kucağııza almayı nasip etsin.. ben yeni gördüm bu konuyu açtığını, artık erken doğum riskin ortadan kalkmış sanırım ancak merak edebilecek başka arkadaşların olma ihtimaline karşı ben yinede cevaplayayım .. bende haziran anneesi olacaktım ama oğlum aceleci davrandı ve nisan ayında yeditepe üniv de geldi dünyaya, 28 gün küvezde kaldı.. Rabbim kimselere yaşatmasın ama şunu diyebilirim ki hastane ve personeli çok iyydi, hemşireler güler yüzlü, doktorları desen onlarda öyle ve anlayışlılar hepsi..çokta iyi baktılar yavruma şükürler olsun.. inş. vakti zamanında doğum yaparsın ve hayırlısıyla bebişlerini alırsın kucağına ve küveze gerek kalmaz inş..

arkadaşlar teşekkür ederim .bebeklerimi 13 haziranda dünyaya getirdim ve küveze gerek kalmadı çok şükür.
hastane personeli ve doktorum okadar çok ilgilendilerki anlatamam. ben çok memnun kaldım.hastaneden .
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Back
X