Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidenler..

senben60

RabbimNeylerseGüzelEyler
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
5.290
2.694
168
Merhaba arkadaşlar Yeditepe hastanesine giden varmi ve hangi dr gidiyorsunuz. .

Evet canım. Rukset Hanıma gidiyorum.

Oylemii bende ayni dr a gidiyorum:) kac haftaliksin tam canim ve dr seni de her hafta cagoriyormu?beni her hafta cagiriyor nerdeyse sanirim kanama yasadim diyeegerci tekrar basladi problemim

Oylemii bende ayni dr a gidiyorum:) kac haftaliksin tam canim ve dr seni de her hafta cagoriyormu?beni her hafta cagiriyor nerdeyse sanirim kanama yasadim diyeegerci tekrar basladi problemim
9 hafta bitti canım. 2 haftada bir çağırmıştı ama şimdi bende de kanama alanı var o nedenle 1 hafta dolunca tekrar gideceğim. Çok memnunum ben şu an Dr hanımdan. İnşallah böyle devam ederiz :nazar:

9 hafta bitti canım. 2 haftada bir çağırmıştı ama şimdi bende de kanama alanı var o nedenle 1 hafta dolunca tekrar gideceğim. Çok memnunum ben şu an Dr hanımdan. İnşallah böyle devam ederiz :nazar:

Amin canim ins.bende cok memnunum doktorumdan.senin kanama alanin nerde benim cuma kanamam olunca hastaneye yatirdilar bugun ciktim kese arkasinda cok buyuk kanama alani varmis bide kese yaninda asagi dogru biraz kanama alani var

Amin canim ins.bende cok memnunum doktorumdan.senin kanama alanin nerde benim cuma kanamam olunca hastaneye yatirdilar bugun ciktim kese arkasinda cok buyuk kanama alani varmis bide kese yaninda asagi dogru biraz kanama alani var
Gunaydin. Cok cok gecmis olsun. Umarim iyisindir. Gecmis mi kanama simdi? Bana ultrasonda gösterdi ama yerini soylemedi. Benim de o sirada detaylari sormak aklima gelmedi. Bu hafta tekrar gidecegim kontrole bakalım.

Gunaydin. Cok cok gecmis olsun. Umarim iyisindir. Gecmis mi kanama simdi? Bana ultrasonda gösterdi ama yerini soylemedi. Benim de o sirada detaylari sormak aklima gelmedi. Bu hafta tekrar gidecegim kontrole bakalım.

Sağol canim dunden beri kanamam yok durdu ama içeride kanama alanlari var oda hemen kapanmaz dedi dr evde yatmaya devam ediyorum iki gun sonra kontrolum var yine umarim iyi seyler duyariz ikimizde canim

Sağol canim dunden beri kanamam yok durdu ama içeride kanama alanlari var oda hemen kapanmaz dedi dr evde yatmaya devam ediyorum iki gun sonra kontrolum var yine umarim iyi seyler duyariz ikimizde canim
Amin canım inşallah. İyi haberleri bekliyorum kontrol sonrası

ben de Gazi bey'e gidiyorum ama normal doğum için tavrını çok merak ediyorum. şimdi 12 haftalık hamileyim, eğer sezeryana yönlendiriyorsa bırakmayı düşünüyorum. aslında bilgisine güveniyorum ama normal doğum yapan sadece 1 hastasını okudum netten.
bilginiz va rmı?

Yeditepe Üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı? Transfer yapıldığı gün sizi arıyarak HCG sonuçlarınız olumlu çıkınca birde ultrason yaparak kalp atışını duyunca sizinle işimiz bitecek demişlerdi. Dün aradım sonuçlarım olumlu eee biz sizden ödeme aldık işimiz bitti Cem Bey den aralıklarla 2 randevu alarak bizle işinizi bitirebilirsiniz diyorlar. Gelmezseniz siz bilirsiniz diye birde dalga geçiyorlar dışarda ki doktor onun yaptığı tedaviyi nerden bilsin. Lütfen gidenler bir bilgi versin ne yapmalıyım ben bunlarla sinirden ağlıyorum :(

ben de Gazi bey'e gidiyorum ama normal doğum için tavrını çok merak ediyorum. şimdi 12 haftalık hamileyim, eğer sezeryana yönlendiriyorsa bırakmayı düşünüyorum. aslında bilgisine güveniyorum ama normal doğum yapan sadece 1 hastasını okudum netten.
bilginiz va rmı?

baya olmus bunu yazalı ama ben yınede cvp vereyım =) gazi beyın daımı hastası degılım ben rukset hanıma gıdıyorum ama , gazı beye epıdural sezeryanı onerırmısınız dıye sordugumda , ben oncelıkle normal dogumu onerırım kesınlıkle dedı , bılgın olsun ;)

baya olmus bunu yazalı ama ben yınede cvp vereyım =) gazi beyın daımı hastası degılım ben rukset hanıma gıdıyorum ama , gazı beye epıdural sezeryanı onerırmısınız dıye sordugumda , ben oncelıkle normal dogumu onerırım kesınlıkle dedı , bılgın olsun :KK66:

çok teşekkür ederim cevap için. ben de gazi bey ile devam ediyorum hala, güveniyorum doktoruma, gereksiz her şeye karşı olduğu için gereksiz sezaryene de karşı olacağını düşünüyorum..

çok teşekkür ederim cevap için. ben de gazi bey ile devam ediyorum hala, güveniyorum doktoruma, gereksiz her şeye karşı olduğu için gereksiz sezaryene de karşı olacağını düşünüyorum..

Oleymis,normal dogum yanlisi bi dr oldugunu cvptan anladim zaten ,ki keske benimde sezeryan mecburiyetim olmasaydi.ins sana nasip olur normal dogum dr unda normal dogumu destekleyen bi dr zaten;)

Back
X