Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım. Rukset Hanıma gidiyorum.Merhaba arkadaşlar Yeditepe hastanesine giden varmi ve hangi dr gidiyorsunuz. .
Evet canım. Rukset Hanıma gidiyorum.
9 hafta bitti canım. 2 haftada bir çağırmıştı ama şimdi bende de kanama alanı var o nedenle 1 hafta dolunca tekrar gideceğim. Çok memnunum ben şu an Dr hanımdan. İnşallah böyle devam ederizOylemii bende ayni dr a gidiyorum:) kac haftaliksin tam canim ve dr seni de her hafta cagoriyormu?beni her hafta cagiriyor nerdeyse sanirim kanama yasadim diyeegerci tekrar basladi problemim
9 hafta bitti canım. 2 haftada bir çağırmıştı ama şimdi bende de kanama alanı var o nedenle 1 hafta dolunca tekrar gideceğim. Çok memnunum ben şu an Dr hanımdan. İnşallah böyle devam ederiz![]()
Gunaydin. Cok cok gecmis olsun. Umarim iyisindir. Gecmis mi kanama simdi? Bana ultrasonda gösterdi ama yerini soylemedi. Benim de o sirada detaylari sormak aklima gelmedi. Bu hafta tekrar gidecegim kontrole bakalım.Amin canim ins.bende cok memnunum doktorumdan.senin kanama alanin nerde benim cuma kanamam olunca hastaneye yatirdilar bugun ciktim kese arkasinda cok buyuk kanama alani varmis bide kese yaninda asagi dogru biraz kanama alani var
Gunaydin. Cok cok gecmis olsun. Umarim iyisindir. Gecmis mi kanama simdi? Bana ultrasonda gösterdi ama yerini soylemedi. Benim de o sirada detaylari sormak aklima gelmedi. Bu hafta tekrar gidecegim kontrole bakalım.
Amin canım inşallah. İyi haberleri bekliyorum kontrol sonrasıSağol canim dunden beri kanamam yok durdu ama içeride kanama alanlari var oda hemen kapanmaz dedi dr evde yatmaya devam ediyorum iki gun sonra kontrolum var yine umarim iyi seyler duyariz ikimizde canim
Tamam canim yazarimAmin canım inşallah. İyi haberleri bekliyorum kontrol sonrası
ben de Gazi bey'e gidiyorum ama normal doğum için tavrını çok merak ediyorum. şimdi 12 haftalık hamileyim, eğer sezeryana yönlendiriyorsa bırakmayı düşünüyorum. aslında bilgisine güveniyorum ama normal doğum yapan sadece 1 hastasını okudum netten.
bilginiz va rmı?
baya olmus bunu yazalı ama ben yınede cvp vereyım =) gazi beyın daımı hastası degılım ben rukset hanıma gıdıyorum ama , gazı beye epıdural sezeryanı onerırmısınız dıye sordugumda , ben oncelıkle normal dogumu onerırım kesınlıkle dedı , bılgın olsun![]()
çok teşekkür ederim cevap için. ben de gazi bey ile devam ediyorum hala, güveniyorum doktoruma, gereksiz her şeye karşı olduğu için gereksiz sezaryene de karşı olacağını düşünüyorum..