Tüp Bebek Merkezleri Yeditepe Üniversitesi / Prof. Dr. Erkut Attar'da tedavi olan var mı?

aslilehci45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
3
0
1
37
Arkadaşlar herkese merhaba,

Daha önce hiç tüp bebek denemem olmadı. İnternetten biraz araştırayım dedim ancak heryer reklamlarla dolu, para vererek reklam veren yerlere nedense pek güvenemiyorum. Bir yakınımdan Erkut Attar ismini aldım, önceden çapa tıp fakültesindeymiş ancak şimdi yeditepe üniversitesi hastanesine başlamış. Neyse buralarda reklam olmadığını düşünerek sizlere sormak istiyorum, erkut attarda veya yeditepede tüp bebek deneyen oldu mu veya başka önerebileceğiniz bir yer var mı? çok teşekkür ederim şimdiden

Canım benim öncelikle sürecin hayırlı olsun. Önceki mesajlarımda da bahsettiğim gibi benim erkut attar ile bir denemem olmuştu ve çok şükür ki kızım da sağlıkla 4 yaşında şuan. erkut bey gerçekten çok bilgili ve dürüst bir doktordur. kesinlikle tavsiye ederim. internetten bir geçmişini oku zaten ayakların kendiliğinden gidecektir. ancak hastane konusunda bilgim yok ne yazıkki, ben tedavi olduğumda kendi muayenehanesi vardı. yeditepe hastanesinde tedavi olmuş diğer arkadaşlar cevap verecektir

cevabın için teşekkür ederim. sanırım yeditepe hastanesinde de görüşme için ücret almıyorlarmış, gidip görüşmeyi düşünüyorum en azından

ben de ocak ayında tüp bebek serüvenine başlayacağım erkut bey ile. dediğiniz gibi yeditepe üniversitesi hastanesine yeni başlamış. işinde oldukça profesyonel. tüp bebek merkezlerinde oldukça hastası vardı ama buraya pek uğramıyorlar sanırım :) A aslilehci45 canım senin görüşmen nasıl geçti başlayacak mısın?

Arkadaşlar herkese merhaba,

Daha önce hiç tüp bebek denemem olmadı. İnternetten biraz araştırayım dedim ancak heryer reklamlarla dolu, para vererek reklam veren yerlere nedense pek güvenemiyorum. Bir yakınımdan Erkut Attar ismini aldım, önceden çapa tıp fakültesindeymiş ancak şimdi yeditepe üniversitesi hastanesine başlamış. Neyse buralarda reklam olmadığını düşünerek sizlere sormak istiyorum, erkut attarda veya yeditepede tüp bebek deneyen oldu mu veya başka önerebileceğiniz bir yer var mı? çok teşekkür ederim şimdiden
Canım benim öncelikle sürecin hayırlı olsun. Önceki mesajlarımda da bahsettiğim gibi benim erkut attar ile bir denemem olmuştu ve çok şükür ki kızım da sağlıkla 4 yaşında şuan. erkut bey gerçekten çok bilgili ve dürüst bir doktordur. kesinlikle tavsiye ederim. internetten bir geçmişini oku zaten ayakların kendiliğinden gidecektir. ancak hastane konusunda bilgim yok ne yazıkki, ben tedavi olduğumda kendi muayenehanesi vardı. yeditepe hastanesinde tedavi olmuş diğer arkadaşlar cevap verecektir
ben de ocak ayında tüp bebek serüvenine başlayacağım erkut bey ile. dediğiniz gibi yeditepe üniversitesi hastanesine yeni başlamış. işinde oldukça profesyonel. tüp bebek merkezlerinde oldukça hastası vardı ama buraya pek uğramıyorlar sanırım :) A aslilehci45 canım senin görüşmen nasıl geçti başlayacak mısın?

Bu 3 hesabı da aynı kişi kullanmaktadır. Tamamen reklam amaçlı açılmış hesaplar olup bu mesajlara asla itibar göstermemenizi rica ediyoruz.

Bu 3 hesabı da aynı kişi kullanmaktadır. Tamamen reklam amaçlı açılmış hesaplar olup bu mesajlara asla itibar göstermemenizi rica ediyoruz.
Evet bence Erkut Attar tarafından reklam amaçlı açtırılmış. Yeditepe ye geçtiği için bu yolla reklam veriyor. Yardımcısı Alev açmıştır. Bize çok zarar verdi bu Dr, rahmim uygun olmadığı halde hiç muayene etmeden transfer yaptı.

Bende Erkut hocanın hastasıyım ve dedikleri izin hiçbirine katılmıyorum gayet ilgili her aradığımda cevap veren merak ettiğimiz herşeyi düzgünce sıkılmadan anlatan Güler yüzlü bir doktordur.

güler yüzlü olmasını falan geçin lütfen başarısından bahsedermisin

Ben gorusmeye gitmistim Erkut beye, tavsiye uzerine. Ozel durumumuzdan dolayi danismaya gitmistik aslinda, hemen baslamak gibi bir niyetimiz yoktu. Muayene edip sonra hemen apar topar sanki hemen ertesi gun tup bebek tedavisine baslanacakmis gibi bilgileri alip yanindaki asistanlara dosya actirmalari vs. hosumuza gitmemisti. Bir daha gitmeyi de dusunmedik.

Bize kendisini oneren doktor, cok sevdigimiz guvendigimiz bir hocadir. O yuzden Erkut beyin basarisi icin herhangi bir ithamda bulunamam, zaten kendisinde tedavi gormedigimiz icin bana bir sey demek dusmez. Sadece tutumunu begenmemistik. Ama tup bebek merkezleri genellikle boyleymis zaten, sonradan anladik :)

Gorusmede anlattigi kadariyla basari orani yuksekmis kendisinin.

Umuyorum guvenip, surecte kendinizi rahat hissettirecek en dogru doktoru bulursunuz 🙌

Back
X