Yeğenim

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için burdan sordum.

Yaklaşık 9.5 aylık kız yeğenim var alt dişleri çıkmıştı. Üst dişleri de baya baya kabarmıştı ama patlamıyordu,bayadır da öyleydi. Ama geçen gün üst dişinde kabaran yer şişmiş ve morarmıs adeta çürük gibi. Sağlık ocağına danıştım olur bazı çocuklarda dedi. Buradaki tecrübeli ablalar bana yardımcı olur musunuz acaba?
Olması gerçekten normal mi? Ve oradan dişi normal çıkar mı? Yoksa bir doktora götürmeli miyiz? Şimdiden teşekkür ederim.

tabii ki doktora götürün . Hani sorduğunuz kişide bir sağlık görevlisi olabilir ama görmeden sizin anlattığınıza göre verdiği tani çok ta sağlıklı bir tanı değildir . Hem bu çocuğu bu gün rahatsız etmiyorsa yarın rahatsız eder. gidin doktora hiç bir şey yoksa bile rahatlatıcı bir sprey filan verir . zaten diş çıkarmak çok zorlu bir süreç birde böylesi daha zorludur Rabbim şifa versin :)

Son düzenleme:
tabii ki doktora götürün . Hani sorduğunuz kişide bir sağlık görevlisi olabilir ama görmeden sizin anlattığınıza göre verdiği yani çok ta sağlıklı bir tanı değildir . Hem bu çocuğu bu gün rahatsız etmiyorsa yarın rahatsız eder. gidin doktora hiç bir şey yoksa bile rahatlatıcı bir sprey filan verir . zaten diş çıkarmak çok zorlu bir süreç birde böylesi daha zorludur Rabbim şifa versin :)
Çok teşekkür ederim ablacım :)

Bence de doktora götürün. Ama kormayın Benim yeğenimin de neredeyse bütün dişleri ćikmadan önce morarmısti doktor bunun çok normal olduğunu söyledi. Hatta bir ay diş eti mor kaldi çünkü diş çıkamamısti doktor hiç bir müdahelede bulunmadı. Normal bir durum diye düsünüyorum sizinkinide ama doktor daha iyi bilir sağlık ocağina da bir sorabilirsiniz

Bence de doktora götürün. Ama kormayın Benim yeğenimin de neredeyse bütün dişleri ćikmadan önce morarmısti doktor bunun çok normal olduğunu söyledi. Hatta bir ay diş eti mor kaldi çünkü diş çıkamamısti doktor hiç bir müdahelede bulunmadı. Normal bir durum diye düsünüyorum sizinkinide ama doktor daha iyi bilir sağlık ocağina da bir sorabilirsiniz
İçimi biraz da olsun rahatlattınız. Teşekkür ederim :)

Back
X