Yegenimi düşünüyorum bir akıl verin hanimlar

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Enistem ablama tokat atmis kavgalari sonrasinda. Yegenimin gozu onunde. Yegenim cildirmis tabi daha cok kucuk yavrum. Ablam da evi terk etti. Kardesimin yaninda eve de gelemio babam boyle bi durumda sahiplenicek biri degil. Yegenim cok hastaymis suan. Ablam yaninda degil. Donmemeye de kararli. Ozur beklio hakli olarak. Yegenimin sagligi ve en onemlisi psikojisi konusunda endiseleniyorum. Ben de kucukken babamin anneme siddet uyguladigina tanik oldugumdan hala etkilerini tasiyorum. Ona bunun olmasina izin veremem. Ablamin cocugu da alacak cesareti yok vermez karsi taraf da. Bu durumda ne yapmali akıl veremiyorum ben. Gitmesi taraftariyim cocuk icin ama o tokatin da bedelini odetmeli. Bir akil istiyorum

Ablan dururken senin bu konuyu açmış olman garip geldi. hangi anne hasta çocuğuna koşarak gitmez ki?

Cocugu alacak cesareti yok ne demek
Suan hasta oldugunu bile bile nasil durabiliyor aklim almadi.
Şu durumda evladina kosmus olur
Kocasina degil.
Ara gitsin baksin neyi var
Birakmasin cocugunu orada.

Ablana şöyle çabuk gitsin yanina. Yazık yavruya ya. Zaten kavga ettiklerini gorduğunden korkmustur çocuk bir de hastaymis

Cocugunu almadan nasil gitmis?
Gitsin muhakkak evladini alsin. Belki hastalıktan bu duruma geldi dikkat etsin.

O çocuk ne haldedir kimbilir gitsin çocuğunun yanına illa adamla barışacak değil mevzu cocuk hala özür bekliyor... allah aşkına su çocuklara şunları yasatmasin hic kimse

bu çocuk niye hep kadınların sorumluluğunda baba bir b.ka yaramıyor herhalde
çocuk için dayak mı yiyecek ? çok düşünceliyseniz paşa paşa gidin alın çocuğu evinizde baksın çocuğuna güzel güzel

Ne demek vermezler !
Polis zoruyla olsun alınır o çocuk .
Bir annenin çocuğundan kıymetli nesi var ?
Eninde sonunda o eve gidecekse çocuğu hastayken gitsin .
Çocuk o travmanın sonunda hasta olacak ama annesi bir özür uğruna yanında olmayacak ha !
Vurun vurun o çocuğa

O çocuk büyüyünce bu olayı bir şekilde hatırlayınca içten içe annesini onu sevmediğini düşünecek
Annesinin yüzüne tükürmek isteyecek hani ben diyeyim
Bide

Ablana sor abla gurur mu annelik vicdanı mı diye ?

İş işten geçmiş ama ablanız canını vereceğini bilse çocuğu almaliydi.
Ona tokat atan adama çocuk nasıl bırakır?
Hemde çocuk o kadar korkmus ve annesi için endişeli halde iken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…