- 6 Haziran 2011
- 1.636
- 61
- 113
merhaba hanımlar
benim yeğenim 7 yaşında ve 1.sınıfa gidiyor. okulda bazı sorunları var yani bize öyle geliyor.
ama bize anlatmıyor.. mesela bugün okulda öğretmeni okutma yaptırmış bir tek yeğenim okumamış.
evde okuduğu kelimeleri bile okuyamamış neden okumadın diyoruz cevap yok okulda dalga mı geçiyorlar seninle okuyamayınca diyoruz cevap yok..
öğretmeni sınıfın en iyisi iken en kötüsü oldu demiş.
sizde nedir bu sorun fikirlerinizi alabilir miyim?
bide bizim gibi bu sorunu yaşayan ebeveynler varsa onlardan da yorum bekliyoruz.
bu durum bizi ve yeğenimi çok üzüyor zayıfladı çocuk çok üstüne de gitmiyoruz.
neden böyle? bide sınıfını değiştirmeyi düşündük yeğenime de sorduk değiştirelim mi? dedik yok istemiyorum diyor.. durum bu..
lütfen yorumlarınız bekliyorum umarım açıklayıcı olmuşumdur..
şimdiden teşekkürler.
benim yeğenim 7 yaşında ve 1.sınıfa gidiyor. okulda bazı sorunları var yani bize öyle geliyor.
ama bize anlatmıyor.. mesela bugün okulda öğretmeni okutma yaptırmış bir tek yeğenim okumamış.
evde okuduğu kelimeleri bile okuyamamış neden okumadın diyoruz cevap yok okulda dalga mı geçiyorlar seninle okuyamayınca diyoruz cevap yok..
öğretmeni sınıfın en iyisi iken en kötüsü oldu demiş.
sizde nedir bu sorun fikirlerinizi alabilir miyim?
bide bizim gibi bu sorunu yaşayan ebeveynler varsa onlardan da yorum bekliyoruz.
bu durum bizi ve yeğenimi çok üzüyor zayıfladı çocuk çok üstüne de gitmiyoruz.
neden böyle? bide sınıfını değiştirmeyi düşündük yeğenime de sorduk değiştirelim mi? dedik yok istemiyorum diyor.. durum bu..

lütfen yorumlarınız bekliyorum umarım açıklayıcı olmuşumdur..
şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: