• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenler....!!

emissa

i drink to that...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
688
986
123
Kizlar mrb.. iki gun once eşimin yegenleri geldi ikiside kiz biri 24 biri 23 yasinda ewli degiller her neyse bizimde bir tane bebeğimiz var bizle ayni odada yatiyor suan vel hasil bu yegenler sabah pat diye kapi calmadan ses etmeden bizim odamiza giriyorlar bebegimizi almak sevmek icin.. alsinlar sevsinler birsey tabiki demiyorum ama biz esimle yatiyor oluyoruz üstümüz musait olmayabilir hersey olabilir yani musait olup olmamakda fark etmiyor boyle pat diye girmeleri sinirimi bozuyor edep adap görgü denen birsey var ben annemin yatak odasina bile pat diye giremem. Yani diyecegim o ki ben tatli dille guzellikle nasil bir uyarıda bulunabilirim cunku sinirlendigimde sert konusuyorum bana bir akil verin

Kapının kilidi yok mu? Bir kere giremeyince anlarlar heralde. Ama bu kadar basit bir şeyi bile yüzyüze söyleyememeniz çok enteresan.

Yok kapi kilidi hem bozuk hemde kapida sikinti war tam kapanniyor az aralık kalıyor. Ben guzelce soylerim ama dilim sert olur yani ben boyleyim ama onlari kirmak istemiyorum zaten ayda yilda bur gelmisler tatli dille alakali sorunum var

O yaşa gelmiş insanlara tatlı dille uyarıya gerek yok kapını kitle yeter.

onu da anlarlar herhalde.

Sen de benim gibi yap, yorgunluk başa bela kapıyı çalıyorsunuz duymuyorum ay işte çocuklu kadın böyle naaapcan deyiver :KK66:
Ayy ewett aynen böyle diyim.. iste ben sinirlendimi boyle demek yerine hayırdır damdan duser gibi giriyorsunuz dicektim kendimi zor tuttum birde uykuluyum aman yarabbi:)

kapıyı kilitleyin açmaya çalışırlarsa
birazdan müsait olurum bebeği getirim dersiniz birazcık akılları varsa anlarlar

Yok kapi kilidi hem bozuk hemde kapida sikinti war tam kapanniyor az aralık kalıyor. Ben guzelce soylerim ama dilim sert olur yani ben boyleyim ama onlari kirmak istemiyorum zaten ayda yilda bur gelmisler tatli dille alakali sorunum var

O zaman bence biran önce söyle. İçinse tuttukça bileneceksin, bilmedikçe de daha sert olacak. Çok da tatlış olmana gerek yok zaten, özeline dalıyorlar ve kocamanlar. Biliyorum bebeği sevmek istiyorsunuz ama lütfen bizim kalkmamızı bekleyin de geç. Odaya girmeyin ya da kapı çalın diye açıklamaya gerek yok

Koca insanlar olmuslar evli bi ciftin yatak odasina oyle pat diye girmeye utanmiyorlar mi? Sahsen ben de cok sinir olurdum. Bir akadasin dedigi mantikli ay valla duymamisim kapiyi caldiginizi kizlar korktum valla sizi karsimda boyle gorunce uyku sersemi kim bunlar boyle dedim falan deyin

Ya valla o yaşa gelmiş kızlar kapı tıklatmayı akıl edemezlerse sende pat diye söyle. Anlaşılan kapının ne işe yaradığını unutmuş kızlar. Ben yerinizde olsam kapının haytımızdaki işlevi hakkında bir nutuk çekerdim. :KK54:

ne şekilde söylersen söyle yanlıs anlayacaklardır. o yuzden kitle kapını

çüşş artık ya ayıp denen bişey var kırsınlar boşversene sende belki akıllanırlar.

avatar resminize bayildim :KK70::KK70::KK70::KK70: aksam aksam hic gulecegim yoktu:KK70:

Back
X