Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar mrb.. iki gun once eşimin yegenleri geldi ikiside kiz biri 24 biri 23 yasinda ewli degiller her neyse bizimde bir tane bebeğimiz var bizle ayni odada yatiyor suan vel hasil bu yegenler sabah pat diye kapi calmadan ses etmeden bizim odamiza giriyorlar bebegimizi almak sevmek icin.. alsinlar sevsinler birsey tabiki demiyorum ama biz esimle yatiyor oluyoruz üstümüz musait olmayabilir hersey olabilir yani musait olup olmamakda fark etmiyor boyle pat diye girmeleri sinirimi bozuyor edep adap görgü denen birsey var ben annemin yatak odasina bile pat diye giremem. Yani diyecegim o ki ben tatli dille guzellikle nasil bir uyarıda bulunabilirim cunku sinirlendigimde sert konusuyorum bana bir akil verin
Ayy ewett aynen böyle diyim.. iste ben sinirlendimi boyle demek yerine hayırdır damdan duser gibi giriyorsunuz dicektim kendimi zor tuttum birde uykuluyum aman yarabbi:)
O ne dediAy başıma geldi benimde
kv yapardı, en son nasıl yorgunmuşum anne kapıyı çaldığını bile duymamışım dedim![]()
Hiç birşey, yüzü sarıdır ben deyince bir kırmızı oldu, sonra al al oldu derken, bir daha da öyle yatakodamıza dalamadıO ne dedi![]()
Hiç birşey, yüzü sarıdır ben deyince bir kırmızı oldu, sonra al al oldu derken, bir daha da öyle yatakodamıza dalamadı
Bebeği sevsin istediği kadar, çalsın kapımı buyur diyeyim alsın çocuğu gitsin, mahreme öyle dalınmaz bacııı![]()
Ayyy çok güldüm haklısın çok hoşuma gittiHiç birşey, yüzü sarıdır ben deyince bir kırmızı oldu, sonra al al oldu derken, bir daha da öyle yatakodamıza dalamadı
Bebeği sevsin istediği kadar, çalsın kapımı buyur diyeyim alsın çocuğu gitsin, mahreme öyle dalınmaz bacııı![]()
Ben olsam saclarini baslarini yolarim :)))))Kizlar mrb.. iki gun once eşimin yegenleri geldi ikiside kiz biri 24 biri 23 yasinda ewli degiller her neyse bizimde bir tane bebeğimiz var bizle ayni odada yatiyor suan vel hasil bu yegenler sabah pat diye kapi calmadan ses etmeden bizim odamiza giriyorlar bebegimizi almak sevmek icin.. alsinlar sevsinler birsey tabiki demiyorum ama biz esimle yatiyor oluyoruz üstümüz musait olmayabilir hersey olabilir yani musait olup olmamakda fark etmiyor boyle pat diye girmeleri sinirimi bozuyor edep adap görgü denen birsey var ben annemin yatak odasina bile pat diye giremem. Yani diyecegim o ki ben tatli dille guzellikle nasil bir uyarıda bulunabilirim cunku sinirlendigimde sert konusuyorum bana bir akil verin