• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenler....!!

Bu kadar basit iletişimi nasıl kuramıyorsunız aklım almıyor. Bunda bir şey yok, buraya konu açana kadar 40 kere söylerdiniz. Alınıp kırılacaklarını sanmıyorum.

Kizlar mrb.. iki gun once eşimin yegenleri geldi ikiside kiz biri 24 biri 23 yasinda ewli degiller her neyse bizimde bir tane bebeğimiz var bizle ayni odada yatiyor suan vel hasil bu yegenler sabah pat diye kapi calmadan ses etmeden bizim odamiza giriyorlar bebegimizi almak sevmek icin.. alsinlar sevsinler birsey tabiki demiyorum ama biz esimle yatiyor oluyoruz üstümüz musait olmayabilir hersey olabilir yani musait olup olmamakda fark etmiyor boyle pat diye girmeleri sinirimi bozuyor edep adap görgü denen birsey var ben annemin yatak odasina bile pat diye giremem. Yani diyecegim o ki ben tatli dille guzellikle nasil bir uyarıda bulunabilirim cunku sinirlendigimde sert konusuyorum bana bir akil verin

Kapını kilitle.

Ayy ewett aynen böyle diyim.. iste ben sinirlendimi boyle demek yerine hayırdır damdan duser gibi giriyorsunuz dicektim kendimi zor tuttum birde uykuluyum aman yarabbi:)

Bence bunu desen de olurdu

Kocaman insanlar belki bebek uyuyor belki çıplaksın giyiniyorsun ya da daha fazlası

Onlar utanmıyorsa sen de utanma söyle

Höst ne oluyor be !!de bakalım yatak odasının kıyısından bile gecemezler:)) he he

Hiç birşey, yüzü sarıdır ben deyince bir kırmızı oldu, sonra al al oldu derken, bir daha da öyle yatakodamıza dalamadı :D
Bebeği sevsin istediği kadar, çalsın kapımı buyur diyeyim alsın çocuğu gitsin, mahreme öyle dalınmaz bacııı ;)

Hiç birşey, yüzü sarıdır ben deyince bir kırmızı oldu, sonra al al oldu derken, bir daha da öyle yatakodamıza dalamadı :KK70:
Bebeği sevsin istediği kadar, çalsın kapımı buyur diyeyim alsın çocuğu gitsin, mahreme öyle dalınmaz bacııı :KK66:
Hiç birşey, yüzü sarıdır ben deyince bir kırmızı oldu, sonra al al oldu derken, bir daha da öyle yatakodamıza dalamadı :KK70:
Bebeği sevsin istediği kadar, çalsın kapımı buyur diyeyim alsın çocuğu gitsin, mahreme öyle dalınmaz bacııı :KK66:
Ayyy çok güldüm haklısın çok hoşuma gitti:KK54:

amaaan boşverin gitsin iki gün sonra gideceklermiş, boşuna kalplerini kırmayın sizi yakın görmüşler ondan.

Dile getirebilirsiniz bunda bi şey yok ki
Ama zaten 2 gün kalacaklarmış siz bilirsiniz kırarım diye düşünüyosanız sabredin

Bebeği erkenden kapının önüne bırakın alıp giderler:KK48:
Bence onlar kapıyı aralık görünce siz kalktiniz, musaitsiniz saniyorlardir kapının bozuk olduğunu bilmiyor olabilirler. Bunda soyleyemeyecek bişey yok canım ben iç camasirlarimla yatarım kapıyı tıklatırsanız iyi olur de olsun bitsin.

Hakikaten yaş 20 üstü , akıl edemedikleri konuya şok oluyor insan..
Hayret bir şey.. Ben de şakayla karışık derdim sanırım. Kolay kolay kırmayı sevmem.
Keşke hiç gerek bırakmasalar böyle şeylere:KK14:

Cevaplariniz icin hepinize Teşekkürler.. bir kac arkadasin guzel fikirleri vardi. Iii gun kalip gidecekler kalp kirmadan yapmak istedim tekrar sagolun guzel yorumlariniz icin.

Kizlar mrb.. iki gun once eşimin yegenleri geldi ikiside kiz biri 24 biri 23 yasinda ewli degiller her neyse bizimde bir tane bebeğimiz var bizle ayni odada yatiyor suan vel hasil bu yegenler sabah pat diye kapi calmadan ses etmeden bizim odamiza giriyorlar bebegimizi almak sevmek icin.. alsinlar sevsinler birsey tabiki demiyorum ama biz esimle yatiyor oluyoruz üstümüz musait olmayabilir hersey olabilir yani musait olup olmamakda fark etmiyor boyle pat diye girmeleri sinirimi bozuyor edep adap görgü denen birsey var ben annemin yatak odasina bile pat diye giremem. Yani diyecegim o ki ben tatli dille guzellikle nasil bir uyarıda bulunabilirim cunku sinirlendigimde sert konusuyorum bana bir akil verin
Ben olsam saclarini baslarini yolarim :)))))

Back
X