Merhaba KK arkadaşlarım
23 yaşındayım. hayatımın şu anına kadar sürekli kilo aldım werdim. wücudum da ben de çok yorulduk we çok sıkıldık artık.benim için herzaman 'ya hep ya hiç' olmuştur. o yüzden baskılardan ötürü diyete başladığımda, en ufak kaçamağımda, amann nasılsa gitti artık diye tamamen bırakıyordum. ama bu sefer kesin kararlıyım. çünkü hayatımda ilk defa kendim için, kendim istediğim için, başkaları ne düşünüyor ne görüyor diye değil, daha zayıf we daha sağlıklı olmak istediğim için çaba sarfedeceğim. bugüne kadar istediğim herşeyi elde ettim, zayıflamak da neymiş diyor we bu işe el atıyorum
3 gündür psikolojik olarak zayıflamaya kendimi hazırladım, kendime en uygun beslenme şeklini ayarladım, yapabileceğim spor seçeneklerimi araştırdım.
1,63 boyum, kilom 87
kendime süre belirlemiyorum. ama seneye yaz başlarına yeterince zayıflamış olmayı ümit ediyorum :) hedef kilom ise 49u görmek. ilkokulu bitirirken bile 50 kilodaydım ben. hayatımda bir kez olsun kırk.... kiloyum demek istiyorumm
3 ana 3-4 ara öğünle besleneceğim. kalori sayacağım, 1000 kalori ciwarlarında dolaşmayı planlıyorum. 9lu hayat çayını denemişliğim war, ramazanda içmiştim aşırı yeme we sporsuzluğa rağmen kilo almamı engellemişti ki bu benim için muhteşemdi. 9lu çayıma yeniden merhaba dedim bugün
binamızın spor salonu war. hergün 1000 kalorilik spor yapacağım, o da yaklaşık 1buçuk saatimi alıyordu. bir de Jillian denemiştim 6 gün, süper etkiliydi ama çok yorucu. ilk başlarda birinden birini seçeceğim, vücudum harekete alışınca hem salona inerim hem jillian yaparım
okulumdan mezun oldum işe başlayacağım, özel hayatımda pek iyi gelişmeler oldu denemez, kilo almalarımı da eklersek moralim baya bozuktu bu aralar, enerjimi çok düşürdüm. kendime Sertap Erener'in şarkısını armağan ediyorum
Yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım, yeni bir hayat gerisi bayat Kendime Yeni Bir Ben Lazımmmm :82::103:
tabiii bir de sizlerin öneri ve desteklerine canlarımmm