Yeme atağı :((

huzunlubirkiz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
28
12
8
24
Merhaba hanımlar. Şu an bunu yazarken çok suçluluk duyuyorum çünkü demin çok aburcubur yedim. Ne demek istiyorsun diyecek olursanız, kendimi kaybetmişçesine kontrolsüz bir şekilde yeme atakları yaşıyorum bazen. Sonra naptın sen diye suçluyorum kendimi çünkü biliyorum o yediğim her şey vücuduma zarar. Ayrıca kilo olarak dönecek. Ama anlık bir şeyle saldırıyorum ne var ne yoksa. Bana ne yapmamı önerirsiniz ? Aranızda benim gibi olanlar var mı ? Kafamı dağıtıp yemek düşünmemem lazım ama nasıl

Polikistik overim var bu yüzden şeker hapı kullanıyorum. Imtermittent fastingi yazın uygulamıştım iyi de gelmişti aslında :) Vücut rahatlıyor vallahi

Polikistik overim var bu yüzden şeker hapı kullanıyorum. Imtermittent fastingi yazın uygulamıştım iyi de gelmişti aslında :) Vücut rahatlıyor vallahi
Benim insülin direncim var. Nasil üstesinden geldigimi söyleyeyim.

1- kilo vererek en az %10 kiloyu çok hizli bir sekilde.

2- intermittent fasting uyguladim. Bir süre. Insulin direncini kirmaya yariyor.

3 - istediğim kiloya indigimde azar azar coklu ogun. Böylece saldırma ataklari olmuyor.

Mutlaka kontrol icin doktora git. Uygun zamanda...

Yemek yemek mutluluk hormonu salgılatıyor bu yüzden yiyorsunuz. Bunun yerine sizi mutsuz eden şeyi hayatınızdan çıkarabilirseniz düzeleceğinizi düşünüyorum. Ayrıca sşzi mutlu edecek başka şeylere yönelin. Spor yapmakta mutlu olmanızı sağlar. Yerken hemen yemeyip önce neden yediğinizi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…