Sekerinize baktirdiniz mi hic?Merhaba güzel kadınlar
Ben yaklaşık 7 aydır saglıklı beslnmeye dikkat ediyorum. Yalnız sürekli bozup yemeklere saldırıyorum. Bu durumdan cok sıkıldım ne yaptuysam ataklardan vazgecemedim diyet pskolojinde de değilim aslında herseyden yiyip az yiyorum.
Bu ataklarda en cok saldırdığım tatlı ve aburcuburlar.
Evet kızlar bundan sonra atak gecirecegim zaman buraya yazacagım sizde burda paylaşın destek olalım birbirimize. Artık istediğim görüüme düşelim diyet hayatımızdan cıkarıp saglıklı beslenmeye odaklanalım buyrun gelin ataklarınızda yazın istediğinizi yazabilirainiz buraya cok fayda edicek.
Sağlık acısından bir problemim yok cok şükür şekerim de normal sadece zaaflarım var sorunum buSekerinize baktirdiniz mi hic?
Hmm kolayliklar diliyorumSağlık acısından bir problemim yok cok şükür şekerim de normal sadece zaaflarım var sorunum bu
Bnm hedefim yavas yavas azaltmak baska türlü kilo prim hep yasarımAslinda o anda caninin istediginde yesen baska seyler yemezsin bence. Mesela ben cikolata istiyosa canim hurma yedim diyelim ya da kucuk bir piskevit ya da yerine daha masum sayilacak birsey.. ne oluyor dersin? Onuda yiyorum sonunda o cikolatayida yiyorum dolayisiyla daha cok kalori aliyorumbence yanlis yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?