Yeme ataklarına son

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
915
2.578
113
38
Merhaba güzel kadınlar
Ben yaklaşık 7 aydır saglıklı beslnmeye dikkat ediyorum. Yalnız sürekli bozup yemeklere saldırıyorum. Bu durumdan cok sıkıldım ne yaptuysam ataklardan vazgecemedim diyet pskolojinde de değilim aslında herseyden yiyip az yiyorum.

Bu ataklarda en cok saldırdığım tatlı ve aburcuburlar.

Evet kızlar bundan sonra atak gecirecegim zaman buraya yazacagım sizde burda paylaşın destek olalım birbirimize. Artık istediğim görüüme düşelim diyet hayatımızdan cıkarıp saglıklı beslenmeye odaklanalım buyrun gelin ataklarınızda yazın istediğinizi yazabilirainiz buraya cok fayda edicek.
🌺💪💙🥰🐞🌺🥰😍🤩☘️🍀

Merhaba güzel kadınlar
Ben yaklaşık 7 aydır saglıklı beslnmeye dikkat ediyorum. Yalnız sürekli bozup yemeklere saldırıyorum. Bu durumdan cok sıkıldım ne yaptuysam ataklardan vazgecemedim diyet pskolojinde de değilim aslında herseyden yiyip az yiyorum.

Bu ataklarda en cok saldırdığım tatlı ve aburcuburlar.

Evet kızlar bundan sonra atak gecirecegim zaman buraya yazacagım sizde burda paylaşın destek olalım birbirimize. Artık istediğim görüüme düşelim diyet hayatımızdan cıkarıp saglıklı beslenmeye odaklanalım buyrun gelin ataklarınızda yazın istediğinizi yazabilirainiz buraya cok fayda edicek.
🌺💪💙🥰🐞🌺🥰😍🤩☘️🍀
Sekerinize baktirdiniz mi hic?

Dün oturdum atak gecryrdum hemen diyet büsküvü yedim yetmedi strese girdim bişelee yemek istedim hemen kalktım sakız ciğnedim yürüyüş yaptım ve atak gecti. ŞÜKÜR

Örnek kahvaltım menüm

Eklentiler

• IMG_20220705_103515.webp
    IMG_20220705_103515.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 89
Canıö birşeyler yemek istyr sakız çiğniyorum ve gözümüzün önünden irademizi zorlayacak şeyleri kaldırmak

100 calori

Eklentiler

• 16570164721364343141802479954796.webp
    16570164721364343141802479954796.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 80
Biraz manevi yolculuk kendini dinleme..
Bu yeme bozuklugu duygusal aclıktan geliyor. Ben bu açığı Allahımo sevmekle kapatıyorum.

Yürüyüşümü yaptım cok iyi geliyor bana bayada ter attım.. Şimdi suyumu içiyorum

Ve biraz kitap okudum bugün hiç atak yasamadım alışkanlıklar 6 ayda otururmuş herseyin çözümğ zaman bunu başarıcagım

Bugünmdd güzel gecti şükğr karnımda şişlik niye var anlamdm kepekli ekmegi biraz fazla kacrmş olabilirim

Aslinda o anda caninin istediginde yesen baska seyler yemezsin bence. Mesela ben cikolata istiyosa canim hurma yedim diyelim ya da kucuk bir piskevit ya da yerine daha masum sayilacak birsey.. ne oluyor dersin? Onuda yiyorum sonunda o cikolatayida yiyorum dolayisiyla daha cok kalori aliyorum😐😂 bence yanlis yapiyoruz

Aslinda o anda caninin istediginde yesen baska seyler yemezsin bence. Mesela ben cikolata istiyosa canim hurma yedim diyelim ya da kucuk bir piskevit ya da yerine daha masum sayilacak birsey.. ne oluyor dersin? Onuda yiyorum sonunda o cikolatayida yiyorum dolayisiyla daha cok kalori aliyorum😐😂 bence yanlis yapiyoruz
Bnm hedefim yavas yavas azaltmak baska türlü kilo prim hep yasarım

Back
X