yeme sorunu

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.519
13.363
248
merhaba kk uyeleri.sizinle bi sorunumu paylasmak istiyorum.belki benim gibi olanlar bi cozum yolu bulur.yillardie bi turlu abur cubur yemeyi birakamadim.bu son zamanlarda gittikce artti.kiloluyum desen degilim herkes kilo al diye israrda bile bulunuyor dusunun artik.normalde her bayan cikolata yer gunde bi defa falan.ama benimki bambaska bi boyuta dogru gidiyor.beni oyle bi tane iki tane kesmiyor.yemek yemiyorum deseniz onu da baya yiyorum.hatta esim dalga geciyor bu kadar yemek nereye gidiyor diye.ben cok sikildim bu halimden.resmen uyusturucu sigara icki gibi olsu yemesem kendimi eksik hissediyorum.odaklanamiyorum.ne yapicam fikir verir misiniz

Spor yapmanızı tavsiye ederim. Ancak öyle dışarı çıkıp yarım saat hızlı tempo yürüyüş şeklinde değil. Bir spor salonuna kaydolup programlı şekilde spor yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü spor, uyku ve yeme-içme alışkanlıklarını da düzene sokuyor. Su tüketmiyorsanız tüketmeye başlıyorsunuz. Zararlı yağ ve şekerelrden uzak duruyorsunuz. Protein ve lif yönünden zengin gıdalara yöneliyorsunuz. Spor yaptığım dönem kola, beyaz ekmek, cips, beyaz şeker gibi alışkanlıklarımı tamamen bırakmış, haftada 2 litre su içemezken günde 2 litre tüketmeye başlamıştım. Psikolojik ve fizyolojik faydalarını ise zaten bilirsiniz. Şimdi yeniden başlayacağım günü heyecanla bekliyorum. Denemenizi tavsiye ederim.

Bende aşırı abur cubur düşkünüydüm. Düzenli sporla bu alışkanlığımı yendim. Artık hiç olmasa aramıyorum, alıştım çünkü. Kelimesi kelimesine katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…