Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar kizim 7 aylik ek gida verdigim zaman surekli agliyor ama kendi eline verdigim zaman seve seve yiyor corba yogurt falan verdigim zaman cok zorlaniyorum kasigi elinden alamiyorum ne yapmaliyim onerileriniz neler ?
İki tane kaşık kullan. Benim kızım ilk ek gıdaya geçtiğimizde ben bazen ağlama noktasına geliyordum. Çorbadan 3 kaşık zorla yiyordu yavaş yavaş arttı. İleride kendi yemeye başladığında zorlanmazsın :)
Benim oglum 11 aylik ona birsey yedirdigim zaman onun elinedee bir kasik veriyirum o kasiklan oyalaniyor bende yediriyorum . Eline kasik vermessen elimdekini almaya calisiyor cünkü
E bebek de var. Eczaneler de var. Büyük emzik gibi . Filenin içine ben haşlanmış havuç,patates falan koyuyorum ısıra ısıra yiyordu. Amaç hani büyük parça koparmadan yemesi.