Bebek Beslenmesi Yeme sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

EmotionM

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
159
100
13
31
Merhabalar kizim 7 aylik ek gida verdigim zaman surekli agliyor ama kendi eline verdigim zaman seve seve yiyor corba yogurt falan verdigim zaman cok zorlaniyorum kasigi elinden alamiyorum ne yapmaliyim onerileriniz neler ?
 
Allah ım güle güle büyütmeyi nasip etsin ...

Verin eline kaşık yerine bir havuç , siz kaşıkla yemeğini yedirirken oda havuçla boğuşsun...
 
İki tane kaşık kullan. Benim kızım ilk ek gıdaya geçtiğimizde ben bazen ağlama noktasına geliyordum. Çorbadan 3 kaşık zorla yiyordu yavaş yavaş arttı. İleride kendi yemeye başladığında zorlanmazsın :)
 
Benim oglum 11 aylik ona birsey yedirdigim zaman onun elinedee bir kasik veriyirum o kasiklan oyalaniyor bende yediriyorum . Eline kasik vermessen elimdekini almaya calisiyor cünkü
 
maşşallah kuzuya :)
benım oglumda 4 aylık emzıgı verdııgım zaman aglayıp zırlıyor elıne verıdıgm zaman heemen agzına atıyor ahh ahh :))
 
Allah bağışlasın..
Yediriken oyalamayı deneyin. Veyahut sebze/meyve filesi satılıyor. Fileyi ısıra ısıra yer,arada öyle de verebilirsiniz..
 

Eklentiler

  • smMYC-46357_2.webp
    smMYC-46357_2.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 103
Back
X