Yemeden duramıyorum

Sabirlicici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
5
9
1
27
Iyi günler. Ben 3-4 aylik evliyim evlenmeden once 58-61 kilo arasinda gidip geliyordum. Suan ise 72 kilo oldum. Normalde 55 ten yukari cikmazdim. Ama ilac kullandim bir donem 65 e kadar yukseldim. Daha sonra diyet uyguladim 58 e kadar indim. Simdi ise dayanamiyorum. Ac kalamiyorum. Dusundugum sadece yemek. Herkes bana cok yeme kilo aldin ileride cocuk olursa daha da alacaksin diyor. Yani bogazimi tutmam gerek biliyorum ama olmuyor. Cok korkuyorum sismanlamaktan. Giydigim hicbirsey yakismiyor. Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum. Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok. Esim de istemiyor yapmak. Yani hanimlar benim derdim imkansiz belki ama 1-2 ay icerisinde en az bi 15 kilo vermek. Yani hicbirsey yemesem anca.

Kim nereden bilecek evde yaptığınız hareketleri ? Ve daha da tuhafı ne izni ?

Kız 43 kilo nee🥴
58-15=43
Çok ince hayal gibi 😂hakikaten niye izin yok spora
Heralde eşin o kadarda değildir

Ben de ben de. Benim normal şartlarda kiloya ya da kusmaya takılmam gerekirdi ama spor yapmama izin yok kısmı beni benden aldı.
Ben de sakın kusmaya zorlama, endokrinolojiye git diyecektim, spor yapma izni çıktı. Ne izni ya? Ay ne saniyor bu bamyalar kendilerini?

Iyi günler. Ben 3-4 aylik evliyim evlenmeden once 58-61 kilo arasinda gidip geliyordum. Suan ise 72 kilo oldum. Normalde 55 ten yukari cikmazdim. Ama ilac kullandim bir donem 65 e kadar yukseldim. Daha sonra diyet uyguladim 58 e kadar indim. Simdi ise dayanamiyorum. Ac kalamiyorum. Dusundugum sadece yemek. Herkes bana cok yeme kilo aldin ileride cocuk olursa daha da alacaksin diyor. Yani bogazimi tutmam gerek biliyorum ama olmuyor. Cok korkuyorum sismanlamaktan. Giydigim hicbirsey yakismiyor. Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum. Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok. Esim de istemiyor yapmak. Yani hanimlar benim derdim imkansiz belki ama 1-2 ay icerisinde en az bi 15 kilo vermek. Yani hicbirsey yemesem anca.
1-ne ilacı kullandın?ne kadar süre kullandın yada hala kullanıyor musun? 2-yalnız spor yapmana neden ve kim izin vermiyor? 3-Evden hiç mi çıkamıyorsun? Evlenen insanlar kilo aldım diyor genelde ama seninki biraz fazla olmuş bu kadar kısa sürede.Sanki üzerinde aşırı baskı var ve yemek yiyerek bunu çözmeye çalışıyorsun gibi geldi bana.Kusma olayını aklından bile geçirme çok zararlı ,ilerde çok kötü sağlık sorunlarına yol açabilir, mide kapakçığı sorunları, yemek borusu sorunları gibi.Çok zor tedavi edilen rahatsızlıklara yol açabilir.

valla spora gitmek için annem babamdan izin almam en fazla haber veririm siz bir de elin adamına bu kadar taviz verebiliyorsunuz hayret. kilodan önce zihniyetinizi değiştirmeniz şart.

aileniz izin vermese bir nebze anlarım ailedir el mahkum ama eşinizi böyle bir yaban ayısı olarak seçmenizde sizi suçlarım.

Back
X