Yemeğe bizdeyiz Star tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
star tv de yeni başlayacak olan yarışma yemeğe bizdeyiz yakında izleyiciyle buluşuyor.yemekteyiz adlı programının büyük ilgi gördüğünü anlayan televizyon alemi değişik progralarla izleyicinin beğenisini kazanıyor
star tv de başlayacak olan yarışma Yemeğe Bizdeyiz Yakında ekranlarda olacak
hepinize iyi seyirler

Bi şeyin de suyunu çıkarmasalar olmaz. Şimdi de mantar gibi yemek programları türemeye başladı her kanalda...

yemekteyizin taklıdımı çıktı bütün kanallarda yemekler yapılıyo
yemeye gelin bizim milletimizin üstüne ...yok.)))))))

ya aslında şu var, şimdi show tv iyice suyunu çıkardı.. resmen izleyiciyi enayi yerine koyuyor.. saçma sapan kişileri toplayıp renting almaya çalışıyor.. inşallah star da başlayan yurtdışındakiler gibi kaliteli olur da bizde değişik yemek ve kültürleri görür öğreniriz..

her hafta yarışmacıların içinde bi tane aşçı olcakmış ve diğerleri aşçı olan yarışmacıyı bulmaya çalışacaklarmış..

bu tür yapımlar daha az ekiple daha ucuz prodüksionlar ya artık bütün gün özeti ,tekrarı ,fragmanı yeni bölümü içimiz dışımıza çıkar...

taklit program başladı kızlar ama ben showdaki yemekteyize takılacağım,trabzonlular çok eğlenceli ve çok beğendim...

valla dün azcık bakayım dedim.adamın mutfağından tiksindim resmen.o ne pis bir lavoboydu öyle yaaa.izlemeyi düşünmüyorum.show daki daha güzel bence

:oklava: ne kadar saçma bi yarışma taklit karmaşası tamamen izlemeye bile tahamulum yok
yemekteyiz show tv tek gecerim

Back
X