Yemegin icinden tüy, sac teli vs. ciksa ne yapardiniz

burcu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
594
130
123
Arkadaslar,
bu benim basima bir kac kez geldi, özellikle disarida yedigimde cok oluyor.
Bugün yine böyle birsey oldu, igrendim, devam yiyemedim, sigara böreginin icinden sac teli cikti, daha dogrusu vardi, kimseye caktirmadan cikarmaya calistim kimse görüpte igrenmesin diye ama cikmadi, okadar ugrasmama ragmen, neyse sonra üzerini peceteyle kapattim, kimseyede söylemedim, sikayetci olmadim yani, herdefasinda öyle yapiyorum, ama sonra keske söyleseydim diyorum,
söylemem gerekirmi sizce?

birde söyle bir konu var, ben almanyada yasiyorum, türk lokantalari cok az, insanin basina böyle birsey gelince mahcup olmasinlar utanmasinlar diye söylemiyorum, baska yerlerde cekinmem söylerim....
Siz olsaniz ne yapardiniz?

Evde yemekte kendi saçım çıksa iğrenmem ama dışarda hele ki restoranda durum değişir. Bi de neden söylemiyosun? Söyle kendilerine çeki düzen versinler. Bizzat söyleyemiyorsan şikayet/dilek kutusuna yaz.

Restoranda olursa soylerim ama misafirlige gittigim bir evde olursa utanirim bisey diyemem, saklarim.

Misafirlikte falan bende söylemem,ister istemez insan tiksiniyo ama insanlık hali olabilir
Kaldı ki bende saçları çok dökülen biriydim
Dışarda başıma gelsede gidip şikayette bulunmam sanırım

Hep oluyor. Kendi evimde de, misafirlikte de, dışarıda yemek yerken de karşılaştığım bir durum.
Ama asla tepki vermem. İnsanlık hali yani, hepimiz baştan aşağı tıraşlı gezemeyiz ki illa ki kıl tüy düşer yani :))))
Çaktırmadan ayırırım yemekten, mümkünse kendime yeni bir tabak alırım ya da.. Ama yaygara koparmam.
Çok ayıp.

misafirliğe gittiğimde çıkarsa çaktırmadan döküküyorum

ıyyykkk hiç sevmem kıl çıkınca dökerim tabagın içindekileri hep

Misafirsem söylemeyı bende yeğlemem ama dışardaysam bı kaç kez başıma gelmişliği var söylerım değiştirirler, ama o tıksıntıyle yıne yıyemem o ayrı

Misafirlikte söylenmiyor aksine saklamaya çalışıyo insan...Daha yeni başıma geldi...Ev sahibi de tam karşımda oturuyordu ne yapacağımı nasıl o saçı ordan alacağımı şaşırdım...Tarhananın çöpü dedim ne diyim Mecbur kalan çorbayı da içtim Ama dışarda kesinlikle söylemek gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…