Çorbalar yemek kitabı önerisi

stronsiyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
44
0
26
İstanbul
kızlar ben yemek yapmayı bilmiyorum ve bir yerden başlamam gerek diye düşündüm. İnternette çorbanın kitabı diye bir kitap gördüm ebru omurcalı yazarı bu kitaba sahip olan var mı ya da çorba tarifleri için başka bir kitap önerebilir misiniz? lütfen yardım edin

vallahi canım yemek kitaplarını bende araştırdım ama hiçbiri içime sinmiyor. bende internetin güzelliğinden yararlanıyorum. hatta youtube dan yemeklerin yapılışını izliyorum. bu şekilde aklıma yatanı yapıyorum. bazılarında ilk seferde bazılarında birkaç denemeden sonra oluyor yemek

walla en güzeli netten araştırıp denenmiş tarifleri yapmak. bi sürü blog var onları takip edebilirsiniz. bnm de vazgeçemediğim 2 blog var ama yazmak yasak mı bilemedim :)

İnternette çok güzel yemek blokları var bende birkaç tanesini takip ediyorum,hem tarifler güzel hemde diğer üyeleri yorumları,tavsiyeleri falan çok işe yarıyor,hiç yemek kitabına ihtiyaç duymuyorum.

Birsence ve hayat cafe bloglarinda ki tariflerin buyuk bor cogunlugunu denedim. Hepsi de harikaydi. Sadece oktay usta tariflerini begenemedim. Cunku onlarin buyuk bir cogunlugu oktay ustanin tarifi degil. Hele pktay usta sitelerinde ki kurabiyeleri kesinlikle denemeyin. Vaktinize, malzemenize yazik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk evlendiğim zamanlar elimin altındaki kitap ; tatlısıyla tuzlusuyla soframız.. H. Gürel Vural .. Bugüne kadar denediklerim tuttu .. Kolay gelsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…