Yemek konusunda bilgililer bu sefer yardim lütfeen :)

DaiSY666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
471
1
46
Isparta
Erkek arkadasim İzmir'de askerlik yapiyor ve ben ona yemek yapip kargo ile göndermeyi düsünüyorum bir kac kere konustugumuzda kendiside bunu dile getirmisti yemek yapar gönderirsin diye :)
herneyse ben Malatya'dayim yani gitmesi iki üc günü aliyor
gidene kadar bozulmayacak ve gönderebilecegim kolay önerileriniz var mi neler yapabilirim ?
Yemek derken pasta börek fln
ben bu konuda haddinden fazla bilgisizim o yüzden soruyorum :)
yardim ederseniz sevinirim birde kargo ile gönderirken nasil gönderecegim neye koyabilirim kutu mu nasil olacak bunuda bilyorsaniz yardim ederseniz sevinirim simdiden tesekkürler :)

Ama kargolar bildiğim kadarıyla o tarz şeyleri yollamıyorlar, sorun çıkarıyorlar...

Ama kargolar bildiğim kadarıyla o tarz şeyleri yollamıyorlar, sorun çıkarıyorlar...

Evet bende bunu düsündüm dedim kabl eder mi kargo daha önce hediye gönderdigimde o zmn acemilikteydi kargo giremiyomus almadilar bnu söyledim
o da ordan bir arkadasinin ablasi göndermis gelmis böyle dedi aliyolarmis yani o yüzden yapmayi düsündümde
en iyisi ben bir kargoya sorayim yapmadan önce tesekkürler

Evet bende bunu düsündüm dedim kabl eder mi kargo daha önce hediye gönderdigimde o zmn acemilikteydi kargo giremiyomus almadilar bnu söyledim
o da ordan bir arkadasinin ablasi göndermis gelmis böyle dedi aliyolarmis yani o yüzden yapmayi düsündümde
en iyisi ben bir kargoya sorayim yapmadan önce tesekkürler

Bence de sormalısın...
Görevliden görevliye bile değişiyor...
Arkadaşa sorun çıkarmışlardı...

Son düzenleme:
canım sıvı haricinde yollarsın sıvıları almıyolarda yalnız asıl sorun şu askeriyeye böle şeyleri sokmak yasak diye biliyorum ben askeriye muhtemelen açıcağı için yiyecek türü şeyleri almıyolar askeriyeye sanırım ha çarşı izninde gider şubeden alır yer onu bilemem tabi :)

ben eşime nişanlıyken zeytinyağlı yaprak sarması yollamıştım.pişirip saklama kapları var plastik onlara koyup limonunu hatta küçük pet şişede turşuyu bile yollamıştım.sorun olmamıştı.kek poğaça filanda saklama kabında gider.

Back
X