Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar pazar günü arkadaslarımı davet ettim mantı yapıcam ama yanına ne yapacagıma karar veremedim.önerilerinizi bekliyorum![]()
ben mantı yaptığımda yanında kola ve tatlı olur. çorba olmaz pilav makarna zaten olmaz. mantı tek başına yenir birde salata yaparsın bence :26:
yanına ıkı salata cesıdı bı de borek fena olmaz:97::97:kızlar pazar günü arkadaslarımı davet ettim mantı yapıcam ama yanına ne yapacagıma karar veremedim.önerilerinizi bekliyorum![]()
yanına ıkı salata cesıdı bı de borek fena olmaz:97::97:
yanina sarma sarabilirsin,salatada yap taze fasulyede yapabilirsin...bide cayin yanina kek pasta iste elinden ne gelirse yap tamam afiyet olsun...![]()
teşekkür ederim zeytinyaglı fasulye ve sarma da iyi gider aslındaa onlarıda yapıyım hazır dursun belki çok kalabilirler![]()
rica ederim ne demek canimsarmalari kekle borekle cayin yaninda sunabilirsin ee mantinin yanindada salata var bide taze fasuyle aslinda mercimek corbasida olur yani
once mercimek corbasi sonra manti taze fasulyeyi salatayida ortaya koyarsin sonrada tatli cayin yaninada sarmalar kek borek corek iste ne yaptiysan...sonrada meyvelerini yerler tamam daha ne olsun
![]()
yaptım kızlar tatlı olarak şekerpare yaptım dolma sarma biraz öncede mantı bitti 2 çeşitte salata yapıcam çok yoruldum valla![]()
sen yarın mı çağıracaksın canım arkadaşlarını?
şekerpareyi sıvı yağlamı yaptın margarinle mi?
ellerine sağlık bu arada![]()