Yemek Seçimi Hakkında Yardım?

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.356
9.246
198
3-4 gün sonra 8 kişi misafir gelecek. Ama ben geceden yemek yapıp gideceğim ve evde olamayacağım. Gelenler ısıtıp yiyecek. Bu yüzden ertesi güne şekli şemali bozulmayacak ve güzel seçim yemek listesi hazırlamam gerek. Tatlısı tuzlusu mezesi ana yemeği çoğundan yapmak istiyorum. Neler yapmamı önerirsiniz?

Merhaba canım damak tadınız nasıl bilemiyorum ama ben bana göre sana bi tavsiye listesi hazılırlıyorum eğer uygun bulursan tariflerini vermeye çalışabilirim

Ana yemek patlıcan kebabı sunumu görüntüsü itibariyle hem şık hemde ağır bir yemek izlenimi vede çok lezzetli oluyor..

Çorba olarak bir çok seçenek var ama kırmızı mercimekkk yakışır yanına

yanına soguk sıcak sunabılecegın patlıcan ve dolma bıber dolmasıııı

meze olarak semiz otu salatasıı peynirli kırmızı bıber sarması

salata olarakk bol yeşillik salatası marul nane maydonoz soğan teree vee ılave olarak domates ırı ırı lokanta usulüüü dogranacakk

bunlar bır araya geldıgınde hos bırseyler cıkabılır dıye dusnyorummm yemegııı hazırlayıp aksamdannnn dolaba koyarsın ve tepsıde fırında pısecegı ıcın seklı bozulmas ısıtılıp snulur..

Canım teşekkür ederim, menüyü komple sevdim :) Görselden baktım patlıcan kebabına, köfte patlıcan diziyormuşuz. Yalnız köfteme pek güvenmiyorum. Yine de köftesine garantili bir tarif verirseniz daha yi bir öneri gelmediği sürece patlıcan kebabını düşüneceğim. Görsel olarak hoş. Bir de patlıcanlar hiç aralardan soyulmamış. Tat kötü olmuyor mu öyle? Aralardan soysak olmaz mı? Fırın yemeği en iyi çözüm galiba. Öneriniz için tekrar teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…