Yemek takımı tavsiyeleriniz

Öncelikle nasıl bir şey istediğine karar ver canım, ince porselen mi? kalın mı ? renkli desenli mi, sade mi? kabartmalı mı ? boyalı mı ? Ondan sonra modellere bakabilirsin canım.

Ayrıca ne kadar bütçe ayırabileceğine karar ver acelen yoksa indirimleri takip et ve bir kaç mağazadan fiyat alarak tercihini kullan bence.

hangi marka ya da modeli beğenirsen beğen mutlaka porselenin hafif olmasına dikkat et. En hafif olan en iyi olanmış.

Bende kare bone china almak istiyorum kütahyada desen sayısı az malesef beğenemedim bievin bone china yeme takımları çok şık ve zarif ama kalitesinden emin olamadım galiba bievde alacağım

King Boine Chineden sade bir model beğendimm:))
Ay başı bakmaya gidicem:)
Bide Hisarda kampanya varmış ordan da tencere alcamm:))

King Boine Chineden sade bir model beğendimm:))
Ay başı bakmaya gidicem:)
Bide Hisarda kampanya varmış ordan da tencere alcamm:))

Ben de Hisarın Tencerelerini çok beğeniyorum canım ama diğer markalara da bak kampanyalı olandan yararlanmaya bak. Ben Schaferın Mega Setini almıştım. Dokunmatik düdüklü,cezve takımı, iki adet sahan, boy boy tencere ve çaydanlığı vardı 700 TL tutmuştu. Fazla araştırmadan almıştım ama çok beğenmiştim. Bence Korkmaza da bakabilirsin tencereleri çok kaliteli görünüyor.

Hım evet ben düdüklümü 8+4,5 tefal clipso aldığım için setlere bakmıyorum.

Ama senin dediğin de çokk iyiyimiş.
Güle güle güsell günlerde kullan:))

Canım öncelikle hergünde kullanabileceğin bişey istiyosan düz
beyaz yada kendinden desenli beyaz modeller var...
Bulaşık makinesinde yıka yıka desen çıktı soldu derdi olmuyo...
Ben günlüğe böyle bişey kullanıyorum.

Renkli desenli seviyorum dersen birçok model bulabilirsin
Kütahya porselen çok tercih edildiği için ben örnek bu modelleri buldum...
Daha modern desenler de bulabilirsin...

bende bone porselen almıstım misafir için olan takımı.. cok zarif duruyorr. herkes de cok begeniyor. günlük yemek takımı içinse porland dan tek tek kendim takım yaptımm daha kullanıslı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…