yemek,tatlı vs. tariflerimi bir türlü toplayamıyorum

bademsekerimbenim

ölümüne bir sevda...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
246
1
26
Hatay
yıllardır yapıp denediğim tariflerim var.bir türlü defter edinemedim. ajanda denedim karıştı.önden çorbaları yazıyım sonra tatlıları dedim o da olmadı çünkü yeni tarifler ekleniyor.ne bulduysam yazıyım desem birşey aradığımda bulmam zor.sizin tarif defteriniz nasıl? tariflerinizi nasıl bir defterde hangi düzende yazıyorsunuz

canim bende oyleydim..yok cekmecede bi tarif yok dolapta yok bardaklarin oldgu yerde..aradigimda bulamiyordum hangi tarif nerde diye...simdi ben tariflerimi genelde netten aliyorum ve ciktisini alip dosyaliyorum..o dosyam mutfak dolabimdadir..birsey aradigimda hop elimin altinda... :34:

canim bende oyleydim..yok cekmecede bi tarif yok dolapta yok bardaklarin oldgu yerde..aradigimda bulamiyordum hangi tarif nerde diye...simdi ben tariflerimi genelde netten aliyorum ve ciktisini alip dosyaliyorum..o dosyam mutfak dolabimdadir..birsey aradigimda hop elimin altinda... :34:

iyi fikirmiş:) ama benim hem yazıcım yok.hemde net dışında olan tariflerim var yazmam gereken yani...

iyi fikirmiş:) ama benim hem yazıcım yok.hemde net dışında olan tariflerim var yazmam gereken yani...

hic internet kafede mi yok???

butun tariflerini word'e kopyala ve kafede hepsinin ciktisini al belli surelerle...yani bunuda yapamazsan kusura bakma baska fikrim yok :ssz: oturup kendin yazacaksin o zaman ve oyle dosyalayacaksin :34: ya da bilgisayarina kayit edeceksin ama bu sekli kolay olmuyor biliyorum kendimden :34:

Eski telefon defterleri gibi fihristi olan bir defter alıp isimlerine göre yazabilirsin. Bence pratik olur. Ben ajandaya yazıyorum deneyip beğendiklerimin yanına da gülücük atıyorum. :1:

Eski telefon defterleri gibi fihristi olan bir defter alıp isimlerine göre yazabilirsin. Bence pratik olur. Ben ajandaya yazıyorum deneyip beğendiklerimin yanına da gülücük atıyorum. :1:

ajandada aradığını bulmak zor olmuyor mu? telefon defteri ,onuda denedim ama dediğim gibi tarif sayısı fazla oldu ve ekleme yapamadım

hic internet kafede mi yok???

butun tariflerini word'e kopyala ve kafede hepsinin ciktisini al belli surelerle...yani bunuda yapamazsan kusura bakma baska fikrim yok :ssz: oturup kendin yazacaksin o zaman ve oyle dosyalayacaksin :34: ya da bilgisayarina kayit edeceksin ama bu sekli kolay olmuyor biliyorum kendimden :34:

evet netten bulduklarımı dediğin gibi yapmalıyım belkide cafeden çıktısını alırım.ama ben hepsini yazayım bir defterde olsun isterdim. belki güzel fikirler gelir

bende de aynı problem vardı önce bir deftere geçirdim hepsini önce yapayım memnun kalırsam fdeftere geçiririm dediklerimden çekmecemin içi küçük küçük kağıt dolmuş.
Çocuklar olunca evde kağıtla kalemle iş yapmak biraz zor oluyor. Ha bugün ha yarın derken en son bilgisayara yazayım dedim sonra da bir blog açayım bilgilerim hiç kaybolmasın diye düşündüm. Kendi kendime yazarken baktım bildiğin blog yazarı olmuşum. Yazmaktan bu kadar keyif alabileceğimi tahmin etmiyordum. İstersen bir dene blog açmak hiç de zor birşey değil fotoğraflama şansın da olduğu için iyi bir arşivin olur. kurabiyekokuyor.blogspot.com soruların olursa seve seve yardımcı olurum

Back
X