• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmayı bilmemek sucmu gunahmı anlamadım ben ?

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
29
Merhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?

Az yesin de kendi öğrensin.
Kadının görevi değil ki ev işi.
Ortaklaşa yapılır her şey.
Kadın çalışıyorsa erkek de evde yardım edecek.
Ayrıca internette her türlü yemeğin tarifi mevcut.
Ben de severek yemek yapmazdım hiç.Evlendim eşimi çok sevince içimden geldi şimdi 10 dkda pizza bile yapıyorum.
Ki daha neler neler.Ama eşimden bunu niye yapmıyorsun tarzı tek bir eleştiri gelse idi yapmazdım o da ayrı.

Bende evlendigimde yemek yapmayi bilmiyordum.. bir iki yaptım derken alıştım şimdi yapamadığım yemek yok. İlk başlarda elim yavaştı şimdi alıştım artık hiç sıkma canını bundan dolayı yemek en kolay şey internette herşeyin tarifi var

kolayina geliyor diyelim yemek yapmamak...ama evleniceksin yapmak zorundasin canim..kim ne derse desin kadin yemek yapmayi bilmeli...atalarimizdan hatta yaradilisimizdan kaynakli swyler bunlar eskiler erkek getirir kadin pisirir modundaydi hep...simdi de oyle...yemek yapabilmek konusunda kadin erkekten bir tik onde olmali ..enazindan!

Yemek yapmak benim hobim, bu sebeple ilgiliyimdir.
Ama bir kadın olarak temizlik işinden nefret ediyorum ve bir Allah'ın kulu da yaptıramaz.
Evlenip yuva kurunca zorunlu mu oluyormuş bunları yapmak?
Kendi ne yapacakmış da ne bekliyormuş acaba?
Böyle diyen bir adama, ben ki 1 saatte masa donatan biriyim, yumurta kırmam.

Kendi yapsıncıların yanına bir tik de benden olsun. Bir de çalışıyorsundur dimi?

Baskasi icin degil, kendisi icin insan yemek yapmayi bilmeli derim. Camasir yikamayi, utu yapmayi, ufak tefek dikis tamirini falan da... ama butun hepsini erkekler de bilmeli. Kimse kimseye muhtac olmasin, olay bu.

Ha yemek yapmadan da yaşanır, orası ayrı...

Nisanliniz icin diil, kendiniz ve dusunuyorsaniz mustakbel cocuklarinizin saglikli beslenmesi icin yemek yapmayi ogrenmenizi tavsiye edebilirim nacizane

Yemek yapmak görev değil velevki öyle olsun yemek yapmak, atomu parçalamak değil ki ,klasik yemeklerin hepsinin mantığı aynı.Soğanı kavur,salçayı ekle malzemeyi koy su ekle.Sen istersen yapar öğrenirsin çaresi var da.
Peki bu sevgili kişisinin odunluğuna nasıl çare bulunur onu bilemedim.

kolayina geliyor diyelim yemek yapmamak...ama evleniceksin yapmak zorundasin canim..kim ne derse desin kadin yemek yapmayi bilmeli...atalarimizdan hatta yaradilisimizdan kaynakli swyler bunlar eskiler erkek getirir kadin pisirir modundaydi hep...simdi de oyle...yemek yapabilmek konusunda kadin erkekten bir tik onde olmali ..enazindan!
Neden dünyanın michelin yıldızlı şefleri çoğunlukla erkektir?
Ya da gittiğimiz restoranlardaki şefler, aşçılar büyük oranda erkektir?
Kadın mı öndedir yemek konusunda?
Madem öndeyiz, cinsiyetçi yaklaşmak istemiyorum ama bir tane bildiğiniz dünyaca ünlü kadın şefimizi söyleyin.

Yemek yapmak benim hobim, bu sebeple ilgiliyimdir.
Ama bir kadın olarak temizlik işinden nefret ediyorum ve bir Allah'ın kulu da yaptıramaz.
Evlenip yuva kurunca zorunlu mu oluyormuş bunları yapmak?
Kendi ne yapacakmış da ne bekliyormuş acaba?
Böyle diyen bir adama, ben ki 1 saatte masa donatan biriyim, yumurta kırmam.
+1
Kolumu kıpırdatmam.

Merhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
ooooo bu adamdan bi cacık olmaz hicc kusura bakma bugun seni bundan elestiren yarın baska kadınsal islerine dil uzatır emin ol bence nisanlı bile olsan ayrılll

sırf bu özelligi bile cok kötü

Yuh canim daha 20 yasindasin sen, profilinde oyle yaziyo :) ben 25 yasindayim bende yemek yapmayi bilmiyorum !

Icini ferah tut sen okadar cok seviyosa yemek yemeyi birlikte yapariz dersin beraber ogrenir beraber yapariz ha o biliyorsa sen ogretirsin bebisim de :KK53:

Iki tarafinda hayatini surdurmek icin bilmesi lazim bence daha yumurta kirmaktan aciz adamlar var karisinin biyerde kalmasini ozleyecek diye degilde kendisine yemek hazirliycak kimse olmiycak diye istemiyorlar

Az yesin de kendi öğrensin.
Kadının görevi değil ki ev işi.
Ortaklaşa yapılır her şey.
Kadın çalışıyorsa erkek de evde yardım edecek.
Ayrıca internette her türlü yemeğin tarifi mevcut.
Ben de severek yemek yapmazdım hiç.Evlendim eşimi çok sevince içimden geldi şimdi 10 dkda pizza bile yapıyorum.
Ki daha neler neler.Ama eşimden bunu niye yapmıyorsun tarzı tek bir eleştiri gelse idi yapmazdım o da ayrı.
Kendi her yemegi biliyo yapiyo ben erkek halimle biliyorum yapiyorum senin genede zamaninda ogrenmen gerekirdi tarzi seyleri canıma tak etti kırılıyorum

Back
X